Lady Gaga nu își aduce aminte când s-a spălat ultima dată

Lady Gaga șochează din nou cu declarațiile sale!

Lady Gaga nu își aduce aminte când s-a spălat ultima dată

În ultimii ani, Lady Gaga și-a surprins fanii în numeroase ocazii. Cariera ei a evoluat impresionant, mai ales dacă luăm în considerare rolul din filmul A Star Is Born, peliculă care i-a adus și un premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec original, Shallow.

Pentru 2020, se pare că Lady Gaga își pregătește revenirea în forță pe piața muzicală, existând numeroase indicii cu privire la albumul pe care urmează să-l lanseze în scurt timp. Însă toată această viață agitată a venit și cu un cost: ignorarea igienei personale.

Lady Gaga este foarte activă pe contul ei de Twitter, iar fanii au avut parte de o dezvăluire inedită din partea vedetei: „Asistentul meu: când a fost ultima dată când ai făcut baie? Eu: Nu îmi amintesc”. Inedita postare a vedetei este însoțită și de hastag-ul LG6, lucru despre care fanii cred că anunță lansarea în curând a celui de-al șaselea album de studio al cântăreței.

Într-un interviu acordat recent pentru canalul de YouTube NikkieTutorials, Lady Gaga a vorbit despre ce planuri are pentru 2020. „Mai multă muzică, nu intenționez să mă retrag prea curând… orice fel de muzică, foarte diferită. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și vreau să duc mai departe Haus Laboratories până devine compania de make-up a visurilor mele”.

În ceea ce privește controversata declarație legată de igiena personală, Lady Gaga a mai explicat anterior că, atunci când o inspiră anumite lucruri, totul în jurul ei trece pe plan secund. „Când am inspirație, uit de orice altceva și fac lucrurile fix cum simt, în acel moment. Nimic nu mai contează, uit de tot ce este în jur și trăiesc momentul”.

Citește și:
Lady Gaga poartă creațiile unui designer român – detalii din culisele brand-ului românesc preferat de vedetele de top

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people