Lady Gaga a făcut spectacol pe scena Premiilor Grammy 2019 și a ținut un discurs emoționant despre sănătatea emoțională

Lady Gaga a făcut spectacol pe scena Premiilor Grammy 2019, ea fiind și câștigătoarea a trei trofee. Artista a vorbit și despre lupta cu sănătatea mintală într-un discurs emoționant.

Lady Gaga a făcut spectacol pe scena Premiilor Grammy 2019 și a ținut un discurs emoționant despre sănătatea emoțională

Dacă încă te întrebai de ce a câștigat Lady Gaga trei premii Grammy noaptea trecută, ei bine, ar trebui să urmărești spectacolul pe care l-a făcut pe scenă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) on

Lady Gaga a cântat în stilul caracteristic melodia „Shallow”, din „A Star Is Born”, filmul în care joacă alături de Bradley Cooper. Ea a purtat un costum strălucitor, cizme asortate și s-a asigurat că până și microfonul se va potrivi cu ținuta aleasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xoxo Joanne (@lady_gaga2.0) on

Aceasta a cântat pe scenă alături de colaboratorul, producătorul și compozitorul Mark Ronson, cel care a scris o parte din melodiile filmului „A Star Is Born” și a ajutat-o pe Lady Gaga să lanseze albumul „Joanne” în 2016. „Shallow”, duetul emoțional care ne-a cucerit pe toți, a fost cântat însă fără Bradley Cooper, deoarece acesta se afla în Londra pentru Premiile BAFTA 2019.

Lady Gaga a fost de mai multe ori pe scenă noaptea trecută, ea urcând alături de Michelle Obama, Jada Pinkett Smith și Jennifer Lopez. Artista a vorbit despre muzica sa și despre provocările întâlnite: „Au spus că eram ‘ciudată’, că look-ul meu, alegerile mele, muzica mea nu vor funcționa. Dar muzica mi-a spus să nu îi ascult. Muzica mi-a luat urechile, mâinile și sufletul și m-a dus la voi toți și la micii mei monștri, pe care îi iubesc atât de mult.”

Artista a câștigat seara trecută și premiul Best Pop Solo Performance pentru melodia „Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)”, acest lucru fiind anunțat înainte de ceremonie.

„Un Grammy pentru ‘Joanne’ este mai mult decât aș fi putut visa eu și familia mea. Am cântat acea versiune într-o singură încercare și mi-am pus întreaga viață și sufletul în piesă. Mulțumesc atât de mult pentru acest cadou, sunt complet șocată. Al doilea Grammy al serii și sunt atât de copleșită de această bunătate”, a scris Lady Gaga pe Twitter.

Lady Gaga a câștigat și premiul Best Pop Duo/Group pentru duetul „Shallow” și a ținut un discurs emoționant pe scenă, vorbind și despre partenerul ei din film și melodie, Bradley Cooper: „Mi-aș dori ca Bradley să fie aici cu mine. El este în Regatul Unit, știu că ar vrea să fie aici, Bradley, iubesc să cânt această melodie cu tine.”

Artista a ținut un discurs emoționant și despre sănătatea mintală: „Dacă nu mai am o altă oportunitate să zic asta, vreau doar să vă spun că sunt mândră să fac parte dintr-un film care vorbește despre sănătatea mintală. Este atât de important. O mulțime de artiști se luptă cu asta. Și trebuie să avem grijă unii de alții. Așadar, dacă vezi pe cineva care suferă, nu-ți feri privirea. Și, dacă tu suferi, chiar dacă poate fi dificil, încearcă să găsești curajul în sinea ta și să îi spui cuiva și să îi împărtășești totul”.

Aceasta nu este prima dată când Lady Gaga vorbește despre sănătatea mintală, ea vorbind despre acest subiect și în luna noiembrie a anului trecut, în cadrul evenimentului Patron of the Artists Award. „Când vorbesc despre sănătatea mintală, în special când vorbesc despre a mea, adesea subiectul este întâmpinat cu liniște. Sau poate, există mulți fani care așteaptă afară, în umbră, să îmi vorbească despre cele mai întunecate secrete. Trebuie să aducem sănătatea mintală în lumină”, a spus artista.

Lady Gaga va face show și în cadrul Premiilor Oscar, unde va cânta live duetul cu Bradley Cooper. Cei doi sunt nominalizați și la Oscar, filmul lor „A Star is Born” numărându-se printre favorite.

Citește și:
Câștigătorii Premiilor Grammy 2019 – lista completă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people