Lady Gaga este impresionată de vocea lui Bradley Cooper în noul lor film, „A Star in Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper au fost prezenți la premiera filmului „A Star is Born”, la începutul acestei săptămâni, în Los Angeles. Artista a vorbit despre interpretarea impecabilă a lui Bradley din film, menționând că este recunoscătoare că au ajuns să lucreze împreună.

Lady Gaga este impresionată de vocea lui Bradley Cooper în noul lor film, „A Star in Born”

„Interpretarea lui din acest film este dintr-o altă lume. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt cu el, de asemenea. Vocea lui este minunată”, le-a spus Lady Gaga celor de la ET, referindu-se la colegul ei de platou, Bradley Cooper.

De asemenea, artista a continuat prin a spune că se simte recunoscătoare că au ajuns să lucreze împreună. „Bradley este un om vizionar. Are ochiul format pentru a crea o atmosferă a eliberării și a talentului. Dacă o singură persoană crede în tine, poate schimba totul. El a crezut în mine și îi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru”.

„A Star is Born” este un remake al filmului din 1937, iar acțiunea se petrece în jurul lui Jackson Maine (Bradley Cooper), care este muzician, și a cărei carieră începe să fie pusă în umbră de talentul și succesul iubitei lui, Ally (Lady Gaga). Gaga a arătat impecabil la premiera filmului, purtând o rochie argintie, semnată de Givenchy. „Am avut o viziune pentru dantelă argintie, iar Givenchy a făcut o treabă incredibilă. Au fost minunați”, a explicat artista.

Lady Gaga a fost întrebată și despre potențialul rol pe care mama ei, Cynthia Germanotta, l-ar putea avea în „Real Housewives of New York”. Zvonurile au circulat după ce Dorinda Medley a spus „Încerc să o conving pe Cynthia să se alăture show-ului”. Gaga a confirmat că este fan al show-ului, dar nu cunoaște niciun aspect din posibila implicare a mamei ei. „Nu am auzit despre acest lucru. Trebuie să vorbesc cu mama mea”.

Citește și:
Lady Gaga & Bradley Cooper sunt protagoniștii imaginii zilei… dintr-un motiv foarte amuzant

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people