Lady Gaga a sărbătorit cele 9 nominalizări la MTV Video Music Awards cu un selfie natural, în care nu poartă machiaj

Lady Gaga și-a surprins fanii cu o postare în care apare fără machiaj, pentru a mulțumi pentru cele 9 nominalizări de la MTV VMA.

Lady Gaga a sărbătorit cele 9 nominalizări la MTV Video Music Awards cu un selfie natural, în care nu poartă machiaj

Deși recunoscută pentru machiajul extravagant pe care-l folosește în timpul concertelor sau în videoclipurile sale, Lady Gaga a ales să se afișeze cu un look cât mai natural pentru a sărbători nominalizările recente (nu mai puțin de 9!) de la MTV Video Music Awards. La doar câteva ore după anunțul organizatorilor, cântăreața a postat un selfie în care apare fără machiaj și fără outfit-urile excentrice care au consacrat-o.

Mesajul ei sună cam așa: „Sunt atât de recunoscătoare și binecuvântată să fiu nominalizată de nouă ori anul acesta pentru albumul Chromatica, pentru Rain on Me și alte prestații ale mele. E un moment dificil pentru oamenii din toată lumea, apreciez cu adevărat cât de norocoasă sunt să am o zi ca asta astăzi. Sper ca toți să vă sărbătoriți în acest moment, fiecare ar trebui să fie premiat cu un premiu acum. Pentru vitejie, curaj, pentru forța spiritului uman. Dumnezeu să vă binecuvânteze și vă iubesc foarte mult pentru acest cadou de astăzi.”

Videoclipul de la Rain on Me, piesa pentru care Lady Gaga a colaborat cu Ariana Grande, este nominalizat la categoriile Videoclipul Anului, Piesa Anului, Cea mai bună colaborare, Cea mai bună piesă pop, Cea mai bună imagine, Cele mai bune efecte vizuale și Cea mai bună coregrafie. Lady Gaga concurează și la alte categorii: Artistul anului și Cea mai bună interpretare din carantină, pentru interpretarea piesei Smile.

Chiar dacă Lady Gaga a petrecut cea mai mare parte din 2020 în carantină, acesta s-a dovedit a fi un an foarte bun pentru artistă până acum. Pe 29 mai a lansat Chromatica, cel de-al șaselea album al ei de studio, pe care se află piese care au devenit hituri. Printre ele, deja menționatul Rain on Me sau Stupid love.

Citește și:
Motivul inedit pentru care Prințul William nu este lăsat să posteze pe contul de Twitter al Palatului Kensington

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people