Lady Gaga a postat un mesaj pe Twitter cu care și-a uimit fanii

Lady Gaga continuă să își uimească fanii, iar de data aceasta a reușit să facă acest lucru prin intermediul unui mesaj pe Twitter.

Lady Gaga a postat un mesaj pe Twitter cu care și-a uimit fanii

Rețelele sociale sunt un mijloc prin care persoanele publice își mențin comunitatea aproape, iar Lady Gaga a reușit să stârnească o controversă cu o singură postare de pe Twitter care conține doar două cuvinte: „Ce este fortnight?”

Ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost faptul că fanii s-au gândit că ea s-ar fi referit de fapt la „Fortnite”, care este un joc video extrem de cunoscut și nu la ce înseamnă două săptămâni (expresie ce provine de la britanici). 

Așa cum ne așteptam, fanii de pe Twitter care au observat postarea ei au lăsat mai multe comentarii și i-au apreciat postarea, ajungând să strângă peste 900.000 de like-uri.

Și cum fanii au fost destul de șocați la citirea mesajului de pe Twitter, ei au început să facă mai multe glume pe seama acestui lucru, precum „Poate cineva să-i ia telefonul lui Lady Gaga?”

„Sună-mă pe telefon. O să-ți dau milioane de motive să te joci. Tu și cu mine”, a fost un alt mesaj al unui utilizator de Twitter,  un cunoscut jucător, făcându-se referire la cele mai cunoscute piese cântate de Lady Gaga.

Nu este pentru prima dată când Lady Gaga reușește să își uimească fanii din cauza unui mesaj postat pe Twitter. Cu ocazia lansării celui de-al șaselea album al ei, ea a scris pe Twitter: „Îmi voi numi viitorul album ADELE.” Acea postare a strâns la momentul respectiv 80.000 de comentarii și 629.000 de aprecieri. Fanii artistei s-au gândit atunci că este posibil ca ea să aibă o colaborare cu Adele, neștiind dacă Lady Gaga chiar a vorbit serios în acest sens. 

Citește și:
Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului și le-a arătat tuturor cât de bine îi stă

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people