La nunta Pippei Middleton ar putea veni… oricine

La cununia religioasa a Pippei Middleton ar putea veni oricine. Amuzant si ciudat, insa cum ar putea fi posibil acest lucru?

La nunta Pippei Middleton ar putea veni… oricine

Pippa Middleton este sora Ducesei de Cambridge, ceea ce inseamna ca nunta sa va fi evenimentul regal al anului. Un eveniment la care aceasta isi doreste sa fie in centrul atentiei (asa cum este si normal, nu?),  iar pentru a se asigura ca asa se va intampla, ea a impus si o regula, prin care Meghan Markle nu va putea fi prezenta la ceremonia religioasa, daca nu cumva este logodita pana atunci cu Printul Harry.

Avand in vedere ca mai este foarte putin pana la eveniment, nunta avand loc in luna mai, este aproape sigur ca nu o vom vedea pe Meghan la biserica St. Mark, unde va fi oficiata ceremonia. Cu toate acestea, desi iubita printului Harry nu va fi prezenta, oamenii obisnuiti ar putea fi.

Cum asa? Este simplu. Biserica din Anglia are un ghid special cu o sectiune in care se vorbeste despre nuntile celebritatilor si dreptul oamenilor obisnuiti de a participa la ele. Potrivit acestui document, enoriasii au dreptul de a participa la eveniment, deoarece casatoria este o ceremonie publica.

Citeste si:
Totul despre viitoarea nunta a Pippei Middleton

Cu toate acestea, Pippa nu trebuie sa isi faca griji, deoarece in acelasi document este precizat ca oamenii pot fi prezenti, insa doar daca este suficient loc in biserica si nu exista problemele legate de securitate. Asadar, daca vrei sa fii prezenta la eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa iti iei un bilet spre Londra si sa te asiguri ca esti cunoscuta printre enoriasi.

Evident, nu va fi atat de simplu, insa ar fi cu siguranta amuzant.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people