La 97 de ani, Iris Apfel demonstrează că nici măcar o carieră de model nu este imposibilă

Iris Apfel, în vârstă de 97 de ani, a devenit întâmplător un fashion icon în ultimul deceniu, iar acum, este oficial model.

La 97 de ani, Iris Apfel demonstrează că nici măcar o carieră de model nu este imposibilă

Iris Apfel a semnat ieri un contract cu agenția IMG Models în vederea reprezentării globale, atât pentru modeling, cât și pentru apariții și reclame. „Sunt foarte entuziasmată. Nu am avut niciodată un agent. Sunt o fată care își face singură treaba. Nu m-am gândit niciodată că viața mea va lua această întorsătură, deci nu m-am pregătit niciodată pentru ea”, spune Iris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

NOW REPRESENTING: #IrisApfel (@iris.apfel)! Click our link in bio to read more…

O postare distribuită de IMG Models Worldwide (@imgmodels) pe

În 1950, Iris a fondat alături de soțul ei, Carl, o companie de textile numită Old World Weavers. Până acum, Iris a apărut în campanii de promovare a unor branduri precum Kate Spade, MAC Cosmetics, HSN și altele. Anul trecut a scris o carte intitulată „Iris Apfel: Accidental Icon”.

După cum spune și Iris, nu s-a gândit niciodată că, la aproape 100 de ani, va avea nevoie de ajutor pentru a-și organiza propria agendă. „Totul s-a întâmplat atât de repede, și m-am gândit că la vârsta mea fragedă nu voi înființa birouri și nu mă voi implica în prea multe lucruri. Credeam că este un succes de moment și nu va rezista. Cumva, oamenii m-au găsit, au început să sune. Sunt foarte entuziasmată și foarte recunoscătoare”, a continuat Iris Apfel.

Deși Iris este reprezentată în acest moment de aceeași agenția din care fac parte Gigi Hadid, Ashley Graham, și aproape fiecare model Victoria’s Secret, nu are planuri să urce pe podium. Întrebată în ce proiecte ar vrea să fie implicată, Iris a răspus „Nu știu. Vreau doar să stau prin preajmă.”

Citește și:
Reacția amuzantă a lui Kate Beckinsale după ce a fost confundată cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people