La 83 de ani, Jane Fonda vorbește onest despre viața sa sexuală și vibratoarele pe care le primește cadou

Jane Fonda vorbește amuzată despre cum arată viața sexuală a unei femei de 83 de ani și despre persoana cu care regretă că nu a avut o relație sexuală.

La 83 de ani, Jane Fonda vorbește onest despre viața sa sexuală și vibratoarele pe care le primește cadou

Jane Fonda vorbește, într-un nou interviu pentru New York Times, despre o mulțime de subiecte, de la Black Panthers și fenomenul Black Lives Matter de azi, la politicile de mediu și protestele pe care chiar ea le pune la cale în acest sens (urmând să lanseze în curând și o carte pe această temă), de la intervențiile estetice prin care a trecut la Richard Nixon și Donald Trump, de la statul său de activistă la admirația ei pentru Marilyn Monroe, dar și despre viața sa sexuală acum, la vârsta de 83 de ani.

Legendara actriță care a fost privită ca un sex symbol timp de decenii, după rolul din Barbarella, din 1968, Jane Fonda vorbește acum cu sinceritate despre faptul că nu mai este interesată de relații amoroase sau de sex, deși personajul pe care îl interpretează în serialul Netflix Grace and Frankie este, la fel, o femeie de o anumită vârstă care își trăiește târziu eliberarea sexuală și care ajunge chiar să fondeze o afacere cu vibratoare pentru femei ale căror încheieturi nu mai sunt atât de elastice. În schimb, Fonda spune că „nu mai este interesată” de bărbați, după ce și-a petrecut o mare parte din viață să mulțumească bărbați, începând cu tatăl ei și sfârșind cu cei trei soți.

„Nu am timp. Sunt completă eu însămi, și cu copiii și nepoții și prietenii mei. Nu mai vreau vreo idilă romantică. Nu am timp pentru ea.”

Totuși, Jane Fonda vorbește amuzată în interviu despre faptul că, după ce personajul pe care îl joacă acum a deschis o afacere cu vibratoare, primește o mulțime de astfel de cadouri de la fani. „Am un sertar plin de vibratoare. Este incredibil.” Iar atunci când reportera o întreabă dacă i-ar fi frică să folosească vreun vibrator venit prin poștă de la un an, actrița răspunde amuzată: „Nu știu. Probabil că i l-aș da altcuiva să îl încerce mai întâi.”

În conversația extrem de deschisă purtată cu Maureen Dowd, Jane Fonda vorbește și despre regretul ei de a nu fi avut o relație cu Marvin Gaye:

„M.D.: Cel mai mare regret al tău este că nu ai făcut sex cu Che Guevara.
Jane Fonda: Nu, nu mă gândesc la el. La cine mă gândesc și pe cine regret… este Marvin Gaye. El a vrut și eu nu. Eram căsătorită cu Tom. (…)
M.D.: Te rog spune-mi că a încercat să te agațe folosind replica sexual healing (titlul celei mai de succes melodii a lui Marvin Gaye, n.red.)
Jane Fonda: Aveam nevoie de asta, dar nu, nu a spus asta. Dar apoi am citit că, aparent, ținea o fotografie cu mine pe frigider. Nu am aflat despre asta decât mai târziu, și el murise.”

Jane Fonda vorbește și despre aspectele dramatice ale vieții sale, precum faptul că a fost violată de un actor – lucru pe care l-a mai discutat în trecut, dar și despre faptul că a fost hărțuită de un regizor cu care a lucrat.

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția 2020

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people