La 6 luni, Prințul Louis este deja un fashion icon

Prințul Louis este adorabil și el este considerat deja, la 6 luni și doar câteva apariții în public, un fashion icon.

La 6 luni, Prințul Louis este deja un fashion icon

Toate ținutele purtate până acum de Prințul Louis sunt la mare căutare și ajung să fie vândute imediat. Se pare că outifit-urile lui sunt cele mai căutate, devenind cel mai popular membru al familiei regale din acest punct de vedere.

Potrivit People, setul purtat de Prințul Louis în portretul oficial de familie realizat cu ocazia aniversării Prințului Charles era unul Carlina Boy Ceremony Set, creat de brandul spaniol La Coqueta. Deși costa 94 de dolari, acest set a dispărut aproape instantaneu din magazine.

„S-a vândut imediat – este uimitor ce efect poate avea asupra unui brand mic ca al nostru”, a declarat fondatoarea Celia Munoz. „A fost o supriză, dar este minunat și sunt foarte mândră. Iubesc faptul că ei sprijină brandurile spaniole și comunitățile mici din Spania cu care lucrăm”, a adăugat aceasta.

Acest set este foarte similar cu cel purtat de Prințul William în copilărie, tot pentru un portret oficial. Potrivit Celiei Munoz, „Aceste ținute nu se demodează niciodată, sunt atât de atemporale”.

Citește și:
Kate Middleton l-a îmbrăcat pe Prințul Louis la fel cum Diana l-a îmbrăcat pe Prințul William la aceeași vârstă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people