Kylie Jenner, miliardară în dolari, cere donații de la fani, iar aceștia sunt șocați

Kylie Jenner și-a scandalizat followerii, cerându-le să doneze pentru operația unui colaborator al familiei ei.

Kylie Jenner, miliardară în dolari, cere donații de la fani, iar aceștia sunt șocați

Kylie Jenner, care are 23 de ani și 222 de milioane de followeri pe Instagram, s-a gândit să se folosească de vizibilitatea ei pe rețelele de socializare pentru a face o faptă bună. Starul și-a invitat fanii să contribuie cu ce pot la o strângere de fonduri pentru Samuel Rauda, un make-up artist care are nevoie urgentă de recuperare după o operație pe creier.

Rauda, care are 26 de ani și a colaborat în trecut la diferite proiecte ale lui Kris Jenner și Khloe Kardashian, a fost implicat, în urmă cu o săptămână, într-un accident de mașină care i-ar fi putut fi fatal.

Deși aparent bine intenționată, postarea lui Kylie de pe Stories prin care își invita fanii să doneze în contul GoFundMe inițiat de familia lui Rauda, a declanșat o întreagă tevatură pe Instagram. Probabil nu a ajutat nici că a făcut asta dezvăluind că a donat 5.000 de dolari în sprijinul lui.

„Dumnezeu să te vegheze și să te protejeze @makeupbysamuel,” a scris Jenner peste o fotografie alb-negru a lui Rauda. „Toată lumea să acorde o clipă ca să spună o rugăciune pentru Sam, care a avut un accident weekendul trecut. Și glisați în sus pentru a dona în contul familiile sale (sic)”

O mulțime de oameni nu s-au abținut să spună exact ce cred despre gestul vedetei: că e ipocrit din partea cuiva cu o avere estimată la aproape 1 miliard de dolari să le ceară unor oameni obișnuiți să doneze pentru cineva cu care familia ei are o legătură, fie ea și numai profesională.

O comentatoare a subliniat că Jenner a dat 15.000 de dolari pe o gentuță pentru fiica ei, dar cere bani de la fani.

Cu sau fără un aport semnificativ din partea lui Jenner, familia lui Rauda a reușit să strângă deja peste 100.000 de dolari, ceea ce îi va ajuta să acopere costurile medicale ale recuperării sale.

Citește și:

Kylie Jenner, atacată de activiștii de mediu 

Foto: Twitter, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people