Kylie Jenner își arată cu mândrie vergeturile, iar fanii îi laudă gestul

Kylie Jenner ne demonstrează că vergeturile sunt un lucru normal pentru fiecare dintre noi și că trebuie să le acceptăm așa cum sunt.

Kylie Jenner își arată cu mândrie vergeturile, iar fanii îi laudă gestul

Kylie Jenner, care a fost recent numită cea mai tânără miliardară self-made din lume, își arată cu mândrie vergeturile pe care le are, iar asta nu poate decât să ne bucure și să ne facă să îi urmăm și noi exemplul. 

Recent, antreprenoarea în vârstă de 22 de ani a publicat pe conturile sale de socializare mai multe clipuri în care este în costum de baie. În aceste clipuri, sunt vizibile și vergeturile de pe sâni și pe care Kylie le arată extrem de mândră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pool day☀️

O postare distribuită de Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) pe

Iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia exprimându-și admirația și aprecierea față de ea.

Chiar dacă unii dintre fanii ei au fost surprinși că a avut curajul să își arate vergeturile, nu este pentru prima dată când Kylie Jenner vorbește deschis despre asta. În octombrie 2019, Kylie declara că nu își dorește să le îndepărteze. „Nu am scăpat de ele [de vergeturi], dar le accept ca pe un cadou de la Stormi”, spunea Kylie la acea vreme.

În luna martie, Kylie Jenner și partenerul ei, Travis Scott, s-au împăcat, după ce în octombrie 2019 mai multe surse dezvăluiau că ei s-au despărțit, după doi ani de relație.

Kylie Jenner a devenit mama unei fetițe, pe care o cheamă Stormi, pe 1 februarie 2018, la vârsta de 20 de ani. Tatăl fetiței și partenerul lui Kylie, Travis Scott, este un rapper destul de cunoscut. Ea și-a ascuns sarcina, anunțând că va deveni mamă abia în ultima lună de sarcină.

Citește și:
Kylie Jenner este, pentru al doilea an consecutiv, cea mai tânără miliardară self-made din lume

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people