Kylie Jenner face primele declarații despre despărțirea de Travis Scott

Kylie Jenner a făcut pe Twitter primele declarații despre despărțirea de Travis Scott și revederea cu fostul ei iubit, Tyga.

Kylie Jenner face primele declarații despre despărțirea de Travis Scott

Kylie Jenner vrea să lămurească zvonurile care circulă în ultimele zile despre viața ei amoroasă și a făcut acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare.

„Internetul face toate lucrurile de 100 de ori mai dramatice decât sunt în realitate”, a scris Kylie pe Twitter. „Nu a existat o întâlnire la 2 am cu Tyga. Mă puteți vedea cum las două dintre prietenele mele la un studio unde, întâmplător, se afla și el”, a scris Kylie cu privire la știrile care au circulat zilele trecute despre revederea cu fostul ei iubit.

Starul reality a ținut să facă precizări și despre actuala ei relație cu Travis Scott. „Eu și Travis ne înțelegem foarte bine și prioritatea noastră este Stormi. Prietenia și fiica noastră sunt prioritare”.

O sursă a declarat pentru E! News că Tyga și Kylie s-au întâlnit marți seara mai mult întâmplător. „Kylie se afla împreună cu două prietene la Delilah, unul dintre cele mai cool localuri din Hollywood. Tyga, alături de câțiva prieteni comuni, se afla la un alt club și a invitat-o pe Kylie și prietenele ei să i se alăture”.

Aceeași sursă a mai precizat că Tyga și Jylie „au păstrat legătura” de la despărțirea lor în 2017, dar că „nu vorbesc foarte des”. Totuși, se pare că întâlnirea celor doi nu are nicio conotație romantică. „Nu a fost un atac intenționat adresat lui Travis, dar ea și-a dorit să petreacă puțin timp cu Tyga. Nimic romantic nu se întâmplă”, a mai precizat sursa.

Kylie Jenner a participat zilele trecute fără Travis Scott la nunta lui Justin Bieber și se pare că există o explicație pentru acest lucru: despărțirea de Travis, după o relație de peste doi ani.

„Ei iau o pauză, însă nu s-au despărțit definitiv. Au în continuare câteva probleme de încredere, care au apărut în urma stresului provocat de stilul lor de viață”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Kylie Jenner și Travis Scott au împreună o fiică, Stormi Webster, iar cei doi se pare că au decis să ia o pauză în urmă cu câteva săptămâni, cei de la TMZ fiind primii care au anunțat acest lucru.

Citește și:
Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people