Kylie Jenner a dezvăluit numele complet al fiicei ei și nu e ce se așteptau fanii

Kylie Jenner a născut pe 1 februarie o fetiță, iar marți, vedeta din "Keeping up with the Kardashians" a împărtășit cu fanii prima poză a fiicei ei, prin intermediul descrierii dezvăluind numele acesteia: Stormi.

Kylie Jenner a dezvăluit numele complet al fiicei ei și nu e ce se așteptau fanii

Vestea sarcinii lui Kylie a fost dată chiar de aceasta printr-o postare pe instagram, în care aceasta își cere de asemenea scuze fanilor pentru faptul că a ales să păstreze secretă informația despre sarcină, și explicând de ce a luat această decizie.

De asemenea, vedeta a postat un video emoționant de 11 minute pe youtube, din care aflăm mai mule informații despre sarcina ei. În clip nu numai că sunt prezentate poze cu sarcina Lui Kylie, dar este arătat lumii pentru prima dată bebelușul lui Kim Kardashian și Kanye West, o fetiță pe nume Chicago.

Deși inițial se știau puțin amănunte despre sarcina lui Kylie, aceasta a început să ofere informații precum numele fiicei ei, la care nu se așteptau fanii. După ce Kris Jenner (mama reality starului) a postat o poză cu noul Lip Kit produs de Kylie intitulat „Posie K”, fanii au speculat că ar fi putut să fie un indiciu privind numele bebelușului. „Posie ar putea să fie prescurtatea de la Mariposa-un termen care înseamnă fluture în spaniolă”, au vehiculat fanii, conectând posibilul nume cu pasiunea bine știută a lui Kylie pentru fluturi. S-a zvonit și că Travis împreună cu Kylie s-ar fi decis asupra numelui „Morarch”, dar în final se pare că cei doi au luat-o în altă direcție.

Stormi Webster este numele complet al fetiței, Webster fiind numele de familie a lui Travis Scott (Jacques Webster, în realitate).

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Stormi este primul copil al cuplului Travis Scott si Kylie Jenner, iar noi de abia așteptăm să mai vedem poze cu fetița!

Citește și:
Kylie Jenner a născut o fetiță și are un mesaj emoționant pentru copilul ei

Text: Catinca Sulea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people