Kylie Jenner a încălcat recomandările impuse de pandemia de coronavius pentru a sărbători ziua fiicei sale

Kylie Jenner a plecat într-o vacanță exotică pentru a sărbători ziua fiicei sale, Stormi.

Kylie Jenner a încălcat recomandările impuse de pandemia de coronavius pentru a sărbători ziua fiicei sale

Stormi Webster, fiica lui Kylie Jenner și a lui Travis Scott a împlinit trei ani, și, așa cum deja ne-au obișnuit, familia Kardashian-Jenner a ținut să sărbătorească evenimentul într-un mod grandios.

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Kylie, Stormi, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Dream Kardashian, True Thompson, Penelope Disick, North West și Chicago West au mers într-o vacanță exotică în insulele Turks and Caicos.

A fost o vacanță de fete pentru a sărbători ziua de naștere a lui Stormi într-unul dintre locurile lor preferate. Au stat într-o vilă privată, în care au mai locuit în trecut.”, a declarat o sursă pentru site-ul E!.

Aceasta a mai adăugat și că întreaga familie a zburat cu avionul privat al lui Kylie.

„Au stat trei nopți și au avut parte de o vacanță grozavă, petrecând timpul la plajă, înotând, plimbându-se cu barca sau jucându-se în nisip. Kylie le-a invitat și pe câteva dintre cele mai bune prietene ale sale, Stassie [Karanikolaou] și Victoria [Villarroel]. Au zburat cu avionul privat al lui Kylie și s-au bucurat de câteva zile minunate, sărbătorind-o pe Stormi. Au plecat vineri seară și s-au îndreptat către L.A., unde au urmat mai multe petreceri pentru Stormi.”

Insulele Turks and Caicos sunt deschise pentru turiști, însă impun anumite restricții și măsuri de protecție. Statul California, care s-a confruntat cu un număr foarte mare de persoane infectate cu noul coronavirus, descurajează călătoriile în scop turistic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Cu toate acestea, nu este prima oară când familia Kardashian-Jenner încalcă regulilele impuse de pandemia de coronavirus.

In luna octombrie a anului trecut, Kim Kardashian a fost criticată pentru vacanța extravagantă pe care a organizat-o cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Aceasta a invitat 40 de persoane pe o insulă privată și s-au plimbat cu bicicletele, au înotat în apropierea balenelor și au urmărit filme pe plajă. Mesajul ei, în care spune cât de binecuvântată se simte și că a descoperit care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață, a fost primit cu un val de critici, în contextul în care restul lumii suferă de pe urma pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Kim Kardashian, aspru criticată pentru vacanța extravagantă organizată cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people