Kristen Stewart, protest în picioarele goale pe covorul roșu de la Cannes

Kristen Stewart, starul din filmul „Personal Shopper” a protestat ieri seară la Cannes împotriva controversatei reguli a festivalului ce impune ca dress code, tocurile.

Kristen Stewart, protest în picioarele goale pe covorul roșu de la Cannes

După ce Kristen Stewart a defilat pe covorul roșu pentru premiera filmului „Blackkklansman', aceasta și-a scos pantofii creați de Christian Louboutin chiar în fața fotografilor. Kristen Stewart a urcat mai departe scările celebrului festival în picioarele goale.

Mesajul pe care starul a vrut să-l transmită a fost că femeile nu ar trebui să fie costrânse de astfel de reguli. Iată câteva fotografii cu actrița de pe covorul roșu:

https://www.instagram.com/p/BiyztqIgn4Z/?tagged=kristenstewart

https://www.instagram.com/p/BiysUcfhhzF/?tagged=kristenstewart

https://www.instagram.com/p/BiyoydLnli-/?tagged=kristenstewart

Nu este prima dată când vedeta protestează în cadrul festivalului de la Cannes. În 2016, Kristen Stewart a renunțat la tenișii confortabili pe care îi purta în favoarea unor pantofi cu toc doar pentru a face câteva fotografii. Actrița și-a ridicat degetul din mijloc în timpul ședinței foto în semn de protest.

Aceasta declara tot atunci că regulile festivalului sunt, în opinia sa, sexiste: „Lucrurile trebuie să se schimbe imediat. A devenit evident că dacă [un bărbat și cu mine] defilăm pe covorul roșu cineva m-ar opri și mi-ar spune:‘Scuză-mă domnișoară, nu porți tocuri. Nu poți intra Atunci [i-aș replica] nici prietenul meu nu poate intra. El trebuie să poarte tocuri? Poate merge în ambele sensuri. Pur și simplu nu mă poți pune să fac ceva ce el nu face. Înțeleg că trebuie să fi elegant, dar o poți face cu și fără tocuri.'

Stewart nu este singura actriță care a protestat împotriva regulilor festivalului privind femeile. În 2015, Emily Blunt îi spunea unui reporter că este de părere că „toată lumea ar trebui să poarte pantofi normali'. „Nu ar trebui să mai purtăm tocuri. Eu prefer să port teniși Converse.'

Citește și:
Fashion For Relief 2018, o nouă prezentare caritabilă legendară la Cannes

Text: Smaranda Olariu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people