Kit Harington s-a întors acasă după ce a fost internat într-un centru de reabilitare

Kit Harington s-a reîntors în Londra, după ce a urmat un tratament într-un centru de reabilitare, fiind afectat profund de terminarea serialului „Game of Thrones".

Kit Harington s-a întors acasă după ce a fost internat într-un centru de reabilitare

Kit Harington a fost fotografiat în Londra la începutul acestei săptămâni și arată mai bine ca niciodată. Potrivit unei surse apropiate actorului, acesta s-ar fi întors din centrul de tratament în urmă cu o săptămână: „Se simte mai bine și este pregătit să meargă mai departe. A fost o experiență pozitivă pentru el care i-a permis să plece o vreme și să-și reîncarce bateriile fără factorii de stres cu care se confrunta în fiecare zi. A căpătat o oarecare claritate și are speranța că totul va fi bine.” Sursa a adăugat că în perioada petrecută la centru „a învățat multe lucruri despre el însuși și se concentrează pe starea lui psihică.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Kit today in London! Thanks @valetwitt 👌🏻☺️

O postare distribuită de KIT HARINGTON WORLD (@kitharingtonworld) pe

În urmă cu doar câteva săptămâni, Kit Harington s-a internat într-un centru pentru a se reface după terminarea serialului Game of Thrones, din care a făcut parte aproape un deceniu. La acea vreme, un reprezentat de-ai actorului a confirmat declarând: „Kit a decis să-și ia o pauză de la programul încărcat și privește acest lucru ca pe o oportunitate de a petrece niște timp într-un centru special pentru a-și rezolva propriile probleme.”

O sursă le-a spus celor de la E! News că terminarea seriei produsă de HBO l-a întristat profund pe actor: „Se simte pierdut de când s-a terminat show-ul. A reprezentat o bună parte din viața lui, iar conștientizarea că s-a terminat i-a cauzat mult stres.” Mai mult, rolul său din renumitul serial a însemnat totul pentru el. Sursa a continuat prin a preciza că actorul „s-a străduit mult timp să-și dea seama cine este de fapt și ce urmează să facă în continuare”. Dorința lui de a merge mai departe a fost ceea ce l-a îndemnat să caute ajutor.

 

Citește și:
Sandra Bullock explică de ce nu i-ar aranja o întâlnire lui Keanu Reeves

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people