Kim Kardashian și Kylie Jenner, apariție șocantă într-un videoclip

Kim Kardashian și Kylie Jenner sunt protagonistele unui videoclip muzical, iar imaginile cu cele două surori au stârnit extrem de multe controverse.

Kim Kardashian și Kylie Jenner, apariție șocantă într-un videoclip

Kim Kardashian și Kylie Jenner sunt din nou în mijlocul unei controverse. De data aceasta, motivul îl reprezintă un videoclip muzical, în care cele două surori apar în ipostaze neobișnuite. Deși a fost filmat în urmă cu trei ani, Eli Russell Linnetz, regizorul videoclipului, a decis să îl facă public tocmai acum. „L-am regizat acum trei ani. Nimeni nu l-a văzut', a declarat acesta.

Piesa se numește Feel Me, iar artiștii care o interpretează sunt Kanye West și Tyga.

Colaborarea dintre cei doi nu este una neașteptată, fiindcă, la acel moment, Tyga era într-o relație cu Kylie Jenner. Tyga și Kylie au fost împreună o perioadă lungă de timp, însă au decis să se despartă în 2017. La scurt timp, Kylie l-a cunoscut pe Travis Scott, cu care are o fetiță în vârstă de doi ani.

Videoclipul, care între timp a fost șters de pe YouTube, le prezintă pe cele două surori în ipostaze provocatoare, atât Kim, cât și Kylie purtând ținute extrem de sumare. Jenner apare intr-o pereche de bikini albi, un maiou scurt de aceeași culoare și o pereche de sandale cu un toc extrem de înalt. În ceea ce privește coafura, tânăra a ales o tunsoare pixie într-o nuanță de blond.

La fel ca și sora sa, Kim apare doar într-o lenjerie intimă neagră.

Dacă până acum ne-am obișnuit cu acest gen de apariții din partea familiei Kardashian-Jenner, finalul videoclipului este cel cu adevărat șocant. Kim, portretizată sub forma unui gigant, stă întinsă pe spate, cu picioare larg deschise. Întreaga scenă pare o replică a unei nașteri, în care Kim este mama, iar Kylie copilul nou-născut.

Regizorul a declarat pe pagina sa de Instagram că puțini vor înțelege conceptul'. Într-un interviu acordat celor de la E! News, acesta a explicat semnificația scenei. Metaforic vorbind, Kylie nu ar fi existat fără Kim.' Acesta a adăugat că videoclipul a costat aproape un milion de dolari și a fost realizat în cinci luni, însă nu a fost făcut public niciodată fiindcă Kylie și Tyga s-au despărțit'.

Poți viziona clipul mai jos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eli russell linnetz (@elirusselllinnetz) on

Citește și:
Kim Kardashian și Kanye West rămân împreună, dar locuiesc separat

Foto: Arhiva ELLE, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people