Kim Kardashian și Kanye West plănuiesc un al patrulea copil?

Kim Kardashian și Kanye West și-au întâmpinat, la începutul acestui an, cel de-al treilea copil, pe Chicago West. În luna martie, Kim a dezvăluit că ar lua în considerare ideea de a mai avea încă un copil, iar recent, cei de la US Weekly au confirmat că este cât pe ce să se întâmple.

Kim Kardashian și Kanye West plănuiesc un al patrulea copil?

Mai multe surse au declarat că cei doi își doresc să-și folosească „ultimul embrion' și să apeleze la o mamă surogat pentru a avea încă un copil, în curând. Conform unei surse, embrionul ar fi de sex masculin.

Kim Kardashian a folosit această metodă în urma avertizărilor medicilor, în privința problemei de sănătate care i-ar pune viața în pericol dacă ar decide să rămână însărcinată. Kim a declarat pentru numărul din aprilie al ELLE USA că nu este hotărâtă în această privință. „Nu știu. Casa și inima mea sunt destul de pline în acest moment, în cel mai bun sens'.

Dacă Kim și Kanye decid, totuși, să aibă și cel de-al patrulea copil, cu siguranță ar fi ultimul, după spusele vedetei: „Nu cred că aș putea să mă descurc cu mai mulți. Timpul meu este bine delimitat, și cred că este foarte important ca în toate cuplurile, mama să-i acorde la fel de multă atenție soțului ei pe cât le acordă copiilor', a continuat Kim.

Presa a profitat de evenimentul la care Kim a participat seara trecută, pentru a o întreba despre zvonurile apărute recent „Nu știu, am citit ceva în legătură cu acest lucru, nu este nimic adevărat. Dar am fost foarte deschisă în această privință, am vorbit chiar și în show (Keeping Up with the Kardashians) despre asta, dar chiar nu știu'.

Kim a dus la capăt sarcinile cu primii doi copii, North, în vârstă de 5 ani și Saint, în vârstă de 2 ani, iar pentru cel de-al treilea copil, Chicago (6 luni), a apelat la o mamă surogat.

„Începem filmările celui de-al 16-lea sezon KUWTK. Dacă mă voi gândi mai mult și voi lua o decizie, o veți afla, cu siguranță, din show. Dar nu acum', a încheiat vedeta.

Citește și:
North West, alături de Kim Kardashian și Kris Jenner în prima ei campanie de modă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people