Kim Kardashian și Kanye West au luat o decizie radicală ca urmare a procesului de divorț

Deși participă împreună la creșterea copiilor lor, Kim Kardashian și Kanye West nu mai păstrează legătura.

Kim Kardashian și Kanye West au luat o decizie radicală ca urmare a procesului de divorț

Surse Page Six susțin că, încă de dinainte să se fi declanșat procesul de divorț, Kanye West și-a schimbat toate numerele de telefon și i-a transmis fostei soții că nu mai poate lua legătura cu el decât prin intermediul bodyguarzilor.

Kim Kardashian i-a cerut divorțul rapperului de 43 de ani pe 19 februarie, după o perioadă lungă de zvonuri privind destrămarea relației lor. Cei doi au două fiice – North și Chicago – și doi băieți – Saint și Psalm, pe creșterea cărora Kim a spus că vrea să se concentreze.

În ciuda neînțelegerilor dintre cei doi, cei patru copii nu trebuie să aibă de suferit, așa că tatăl lor îi vizitează regulat acasă, atâta timp cât Kim nu este acolo. „Ea părăsește casa și el vine și stă cu copiii. Au o armată de bone, astfel încât tranziția este ușoară,” a spus sursa.

Cei mici nu fac naveta între California și ferma de 14 milioane de dolari pe care Kanye o are în Wyoming. Cum rapperul a avut înregistrări de făcut în L.A. în ultima vreme, asta i-a permis să își petreacă mai mult timp cu ei.

„Ea are încredere să-l lase cu copiii. El îi iubește și îi vizitează mult,” a mai spus sursa Page Six.

Cuplul s-a luptat pentru proprietatea lor imensă din Hidden Hills, dar până la urmă lui Kim i s-a permis să o păstreze, pentru că acolo se simt copiii acasă. Sursa a adăugat: „Kim deține tot terenul din jurul casei, dar Kanye cumpărase el însuși casa, apoi au împărțit costul renovărilor. Kim a luptat să păstreze locul, pentru că este casa copiilor lor, și a câștigat.”

Altfel, se pare că distribuirea finanțelor a fost ușurată de contractul prenupțial: „A fost un caz ușor de: Ține-ți banii și eu mi-i țin pe ai mei.”

Citește și:

Gestul radical pe care Kanye West l-a făcut înainte de a anunța divorțul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people