Kim Kardashian și Chrissy Teigen poartă accesorii construite în piele – și e cel mai bizar lucru pe care l-am văzut toată săptămâna

Sincer, acum! Ce mai e real și ce nu?

Kim Kardashian și Chrissy Teigen poartă accesorii construite în piele – și e cel mai bizar lucru pe care l-am văzut toată săptămâna

Kim Kardashian și Chrissy Teigen sunt doar câteva dintre vedetele care au adoptat un nou trend, aparent, de modificare a corpului. Brandul futuristic A. Human a lansat o… colecție de bijuterii care vin construite din piele.

kim kardashian

Kardashian a postat pe Instagram o fotografie, în care își arată noul accesoriu din jurul gâtului, ce pare să fie unul cu pielea. Bineînțeles, e rezultatul unei șmecherii cosmetice. „Lanțul meu strălucește ca o bătaie a inimii” a spus Kim într-unul dintre video-urile postate pe Instastory. „Se mișcă pe ritmul bătăilor inimii mele. Mulțumesc A. Human.”

kim kardashian

Chrissy Teigen, însă, a primit un alt model, tot în zona decolteului. Accesoriul ei arată ca niște pene care par să crească din pieptul ei. „Mulțumesc A. Human pentru noile mele pene! Le simt!”

chrissy teigen

Tan France, actorul din Queer Eye, s-a numărat și el printre celebritățile care au primit aceste accesorii, ca să le arate fanilor un sneak peek al unei experiențe artistice, care va fi făcută publică în New York, între 5 și 30 septembrie.

„Hey, voi!!! Am fost destul de norocos să încerc în exclusivitate noua colecție A. Human, și se pare că plec cu ceva acasă! Această frumusețe mică este The Tudor și o puteți vedea la #NYFashionWeek, când își vor deschide magazinul.”

Este prima bijuterie vie făcută din piele vălurită și cristale bioreactive.

Brandul de modă progresiv a fost fondat de Simon Huck, șeful Command PR și prieten vechi de-al lui Kim Kardashian și este prima colecție care integrează modificări corporale și nu haine. Și, având în vedere că se lansează oficial la New York Fashion Week, experiența teatrală produsă de Society of Spectacle va include o întreagă colecție de creații, ce îi va induce în eroare pe cei prezenți, lăsându-i să se întrebe ce e real și ce e fantezie.

Într-un comunicat de presă, Huck a spus: „E foarte important să înrădăcinăm această experiență în optimism, în timp ce provocăm oaspeții să se gândească la un potențial viitor al modei, și făcând asta, îi invităm să pună sub semnul întrebării definiția exprimării de sine.”

Foto: Instagram

Citește și:
O nouă zi, o nouă controversă cu Kim Kardashian în rol principal!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people