Kim Kardashian răspunde zvonurilor despre aventura cu rapperul Drake

S-a întâmplat sau nu? Kim Kardashian rupe tăcerea!

Kim Kardashian răspunde zvonurilor despre aventura cu rapperul Drake

Recent au apărut zvonuri cum că Drake ar fi avut o aventură cu Kim Kardashian, zvonuri care s-au născut din versurile melodiei sale „In My Feelings”, un adevărat hit al verii. Într-un final, soția lui Kanye West a dat și un răspuns. Așa arată versiunea ei:

Kim Kardashian a clarificat orice zvon despre o aventură cu rapperul canadian Drake. The Shade Room, un site pentru mileniali de tip tabloid, a postat un videoclip cu Nick Cannon, un alt rapper american, în care spune că aventura lui Kim K. cu Drake nu ar fi o teorie exagerată pentru cearta dintre Drake și Kanye. Kim Kardashian a postat mai apoi pe social media un comentariu, ca să pună capăt zvonurilor: „Nu s-a întâmplat niciodată. Sfârșitul poveștii.”

Deci, așadar, după spusele vedetei, nimic nu s-ar fi întâmplat între ea și canadianul Drake. Speculațiile au început atunci când rapperul a lansat melodia „In My Feelings”, care se referă la cineva pe nume Kiki. Și, dacă te-ai uitat veodată la reality show-ul Keeping up with the Kardashians, știi că Kiki este porecla dată de familie lui Kim. Mai mult, e și una dintre nuanțele liniei ei de rujuri KKW Beauty.

Drake a mai pus paie pe foc atunci când a făcut colaborarea cu Travis Scott la „Sicko Mode”. Drake cântă așa: „M-am furișat după bloc, am luat-o la dreapta, am stins luminile, am plătit prețul.” Fanii au ajuns la concluzia că se referea la Kim, fiindcă casa rapperului este extrem de aproape de cea a lui Kardashian.

Răspunsul lui Kim a venit la scurt timp după ce Kanye a rupt tăcerea despre cearta cu Drake. Într-un show televizat din State, pe 29 august, Kanye a spus că cearta îl doare și că încă îl iubește pe Drake. „Cu toții avem iubire pentru Drake,” a mai adăugat West.

Citește și:
Kim Kardashian și Kanye West plănuiesc un al patrulea copil?

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people