Kim Kardashian face declarații despre problemele din căsnicia cu Kanye West

Ultimul sezon al reality-show-ului Keeping Up With the Kardashians ne oferă mai multe detalii despre problemele care au dus la divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West.

Kim Kardashian face declarații despre problemele din căsnicia cu Kanye West

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Kim Kardashian a depus oficial actele pentru a divorța de Kanye West, însă până acum vedeta nu a vorbit despre problemele care au dus la destrămarea căsătoriei lor.

Ultimul sezon al reality-show-ului Keeping Up With the Kardashians ne oferă însă mult mai multe detalii despre problemele care au dus la divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West.

„Toată lumea vede lucrurile care apar în presă despre viața mea alături de Kanye, însă eu am fost întotdeauna respectuoasă și nu am vorbit despre problemele pe care eu și Kanye le avem”, a declarat Kim, în vârstă de 40 de ani. „Adică, toată lumea vede ce se speculează pe Twitter, așa că nu intenționez să fac publice foarte multe lucruri”.

Cel mai probabil Kim se referea la acuzațiile pe care Kanye i le-a adus lui Kim în luna iulie 2020 când rapper-ul a declarat pe Twitter că încearcă să divorțeze și că soția lui îl înșală cu rapper-ul Meek Mill. La câteva zile după, Kanye și-a cerut public scuze. „Aș vrea să îi cer public scuze soției mele, Kim, pentru că am vorbit public despre probleme personale. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine”.

Kim a mai dezvăluit în același episod că și-a dorit să meargă să îl viziteze pe Kanye la ferma lui din Wyoming, însă rapper-ul a refuzat să o vadă: „Mi-a spus clar nu, să nu mă duc”.

Kim Kardashian a depus oficial actele pentru a divorța de Kanye West vineri, 19 februarie. Vedeta a cerut custodia comună a celor patru celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul: North, Chicago, Saint și Psalm.

Kim Kardashian și Kanye West ar avea de împărțit o avere de peste 2 miliarde de dolari. Kim a depus actele de divorț după o căsnicie de aproape șapte ani. În documente se menționează „diferențele ireconciliabile” și se citează și un contract prenupțial pe care cei doi îl au împreună cu privire la bunurile lor. Relația lor a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Kim Kardashian a angajat-o luna trecută pe Laura Wasser, o celebră avocată specializată în divorțuri. Mai multe surse citate de TMZ susțin că despărțirea este „cât se poate de amiabilă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă a declarat că vedeta se simte împăcată cu decizia de a divorța de Kanye, iar în acest moment se concentrează pe cei patru copii. „În mod cert Kim este tristă, dar este încrezătoare în legătură cu decizia de a divorța de el pentru că știe că este cel mai bine pentru ea și familia ei. Simte că deja a divorțat de mai multe luni. A trecut mult timp și se simte ușurată că în cele din urmă poate să meargă mai departe. Principala ei preocupare este bunăstarea celor patru copii: North, Chicago, Saint și Psalm.”

„Kim le-a spus copiilor că îl iubește pe tatăl lor, dar trebuie să se despartă. Nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă și sunt deja obișnuiți cu această situație”, a adăugat o sursă apropiată.

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video