Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei, Chicago, are un al doilea prenume

Kim Kardashian a anunțat acest lucru printr-un selfie adorabil.

Kim Kardashian a dezvăluit că fiica ei, Chicago, are un al doilea prenume

Kim Kardashian West a postat un selfie cu fiica ei de 6 luni, Chicago, și a dezvăluit că amândouă au același prenume: Noel.

Numele de naștere a lui Kim este Kimberly Noel Kardashian, dar a renunțat la al doilea prenume când s-a căsătorit cu Kanye West. Ceilalți copii ai cuplului, Saint și North, poartă amândoi doar un nume. Nici Chicago nu avea două nume la început, conform certificatului ei de naștere, dar se pare că acest lucru s-a schimbat.

https://www.instagram.com/p/BkvHlR0FIQM/?utm_source=ig_embed

Kim a postat o poză adorabilă cu fiica ei cea mai mică, adăugând descrierea: „💕 Chi 💕 Noel 💕' Vedeta a postat și pe snapchat filmulețe cu fiica sa, folosind diferite filtre.

Chicago s-a născut cu ajutorul unei mame surogat pe 15 ianuarie anul acesta. Primul ei nume este un tribut adus orașului în care Kanye a crescut alături de mama lui, care a murit în anul 2007, dar familia ei îi spune „Chi'.

„Este locul care l-a făcut cine este acum și locul care îi amintește de familia lui. El voia să-i punem numele mamei lui, și iubesc acel nume, doar că nu eram sigură… Am simțit că Chicago este frumos și diferit', a declarat Kim în cadrul emisiunii The Ellen Show.

Săptămâna trecută, Kim a postat pentru prima dată o poză cu ea și sora ei Khloé Kardashian, împreună cu fiicele lor. Fiica lui Khloé, True Thompson, este doar cu trei luni mai mică decât Chicago. De asemenea, True are doar un singur nume.

Citește și:
Kim Kardashian se întoarce pentru prima dată la Paris după jaful din 2016

Text: Diana Babanica
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people