Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

Dacă te gândeai că ești singura persoană care caută lucruri ciudate, inedite sau jenante pe Google, te înșeli.

Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

Până și Kim Kardashian caută informații pe Google despre subiecte destul de inedite.

Starul emisiunii Keeping Up With the Kardashians a fost invitată în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon și a acceptat provocarea moderatorului de a participa la un joc intitulat Show Me Your Phone (Arată-mi telefonul tău). Acest joc implică faptul ca cele două persoane să arate ceva din telefonul lor, având un potențial amuzant și inedit. Fallon i-a cerut lui Kim să îi arate care a fost ultimul lucru pe care l-a căutat pe Google.

„Ai fi putut să mă previi astfel încât să șterg istoria căutărilor pe Google. Doamne, asta este foarte jenant”, a declarat Kim, înainte de a dezvălui că ultimul lucru despre care a căutat informații a fost „Piesele vestimentare modelatoare cu gaură pentru urinat sunt mai bune?”

Emisiunea a fost difuzată a doua zi după ce Kim și-a lansat colecția SKIMS care conține piese vestimentare modelatoare. „Abia lansasem SKIMS și a existat o dezbatere dacă unele dintre piese au nevoie de o astfel de gaură sau nu. Mie mi-ar fi de folos dacă aș purta așa ceva pe sub o rochie, la Premiile Emmy sau similar, chiar dacă există posibilitatea ca în anumite cazuri să nu funcționeze„, a explicat Kim.

„Cred că ești singura persoană care a căutat pe Google așa ceva”, a venit replica lui Jimmy Fallon, dar Kim a ținut să precizeze că „Nu, este chiar o întrebare foarte serioasă”.

Citește și:
Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și Kylie Jenner face valuri pe internet

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people