Kim Kardashian a folosit Photoshop pentru a-și adăuga fiica în felicitarea de Crăciun

Kim Kardashian a făcut dezvăluiri despre modul în care a avut loc ședința foto pentru realizarea tradiționalei felicitări de Crăciun.

Kim Kardashian a folosit Photoshop pentru a-și adăuga fiica în felicitarea de Crăciun

Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea lui The Ellen DeGeneres și a dezvăluit faptul că, la început, fiica ei cea mare, North West, nu a vrut să apară în felicitarea de Crăciun a familiei, lucru care a dus, ulterior, la folosirea Photoshop-ului pentru ca micuța să fie adăugată în imagine.

„Este foarte greu să ai într-o singură cameră pe toți cei patru copii zâmbind”, i-a spus Kim lui DeGeneres. „North avea o zi mai dificilă, așa că a refuzat să participe la ședința foto. Plângea pentru că își dorea o anumită coafură și lucruri de genul ăsta. Așa că i-am zis că nu o să mai apară în felicitarea familiei”.

Kim, alături de soțul ei, Kanye West, și ceilalți trei copii, Saint, Chicago și Psalm West, au continuat ședința foto fără North. Însă, ulterior, aceasta s-a răzgândit și i-a zis mamei sale că nu vrea să lipsească din felicitarea familiei.

„A doua zi s-a trezit și mi-a spus că vrea neapărat să apară în felicitare. Din fericire, fotograful încă mai era în oraș. L-am sunat și l-am chemat. I-am spus că acum nu sunt machiată, arăt complet diferit, să facă astfel încât să pară că facem din nou ședința foto, dar apoi să ne taie pe noi din poza și, cu Photoshop, să o adauge pe ea în imaginea realizată în ziua precedentă. Și acum avem o felicitare de Crăciun superbă”, a mai spus Kim.

Kim nu regretă deloc modul în care a fost realizată fotografia, recunoscând că stresul de a avea patru copii mici este un aspect cu care se confruntă constant. „Am preferat așa decât anxietatea care apare atunci când sunt toți patru. Chicago avea un fursec în mână, eu îl țineam pe Pslam, Saint era vesel. Însă North.. este cam mult. Întotdeauna este unul care se comportă așa!”

Citește și:
Kim Kardashian face o schimbare surprinzătoare, iar fanii o felicită pentru decizie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people