Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit după ce mai multe surse i-au confirmat infidelitatea

Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit după ce acesta a înșelat-o cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit după ce mai multe surse i-au confirmat infidelitatea

Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit în urma unei întâmplări aproape șocante. Tristan a înselat-o pe Khloe cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Tristan a petrecut Valentine’s Day alături de Khloe și fiica lor, True Thompson, iar după două zile, acesta a fost văzut alături de Jordyn, la o petrecere.

Khloe a luat în sfârșit decizia de a-l părăsi pe Tristan, după ce s-a confruntat și în trecut cu aceeași problemă, și anume, infidelitatea. În urmă cu un an, Tristan a fost surprins de camerele video ale unui club din Washington în ipostaze intime cu mai multe femei. Filmarea a fost făcută publică cu doar câteva zile înainte ca partenera lui să nască. De asemenea, acesta a fost văzut cu o altă femeie într-un hotel din New York, la puțin timp după ce Khloe a născut-o pe fiica lor, True.

Zvonurile au circulat luni de zile, afirmând că cei doi s-au despărțit, însă Khloe a hotărât să îi acorde o nouă șansă. „Nu vrea să renunțe la Tristan, el a fost foarte sincer când i-a spus că vrea un viitor alături de ea”, le-a spus o sursă celor de la HollywoodLife. „Oamenii au acuzat-o că trăiește în negare în ceea ce le privește viitorul, însă Khloe a insistat că nu este negare, ci pur și simplu alege să treacă peste negativitate și să găsească fericirea”, a continuat sursa.

După nașterea lui True, cei doi au încercat să-și rezolve problemele, iar Khloe a hotărât să-l ierte pe Tristan. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor, se pare că relația nu a fost menită să reziste în timp.

Citește și:
Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people