Khloé Kardashian răspunde acuzațiilor conform cărora și-ar fi editat pozele

Khloé Kardashian vorbește despre modul în care a fost jignită și despre presiunea de atinge anumite standarde de frumusețe.

Khloé Kardashian răspunde acuzațiilor conform cărora și-ar fi editat pozele

Recent, o fotografie neprelucrată cu Khloé Kardashian a făcut înconjurul Internetului. Mulți au acuzat-o pe vedetă că își editează excesiv fotografiile și că, în realitate, nu are o condiție fizică atât de bună pe cât ar pretinde.

Ieri însă, vedeta reality show-ului Keeping Up With the Kardashians a răspuns tuturor acestor acuzații. Aceasta a postat mai multe fotografii și clipuri video neretușate pentru a le arăta fanilor săi cum arată cu adevărat. De asemenea, Khloé a mărturisit și că este victima bullying-ului și a vorbit despre standardele de frumusețe imposibile pe care oamenii i le-au impus de-a lungul timpului.

„Aceasta sunt eu și acesta este corpul meu neretușat și fără filtru. Fotografia postată săptămâna aceasta era frumoasă. Dar când cineva îți face o fotografie care nu te flatează, într-o lumină proastă sau care nu îți surprinde corpul așa cum este, după ce ai muncit mult ca să arate așa – și apoi o arată întregii lumi – si esti o persoană care s-a luptat întreaga viață cu modul în care își percepe corpul, ar trebui să ai dreptul să ceri ca acea poză să nu fie postată – indiferent cine ești.

În realitate, presiunea, ridiculizarea constantă, modul în care am fost judecată și presiunea de a fi perfectă și de a îndeplini standardele celorlalți cu privire la modul în care ar trebui să arăt au fost extrem de greu de suportat.”, a scris Khloé pe contul său de Instagram.

Aceasta a dezvăluit și câteva dintre remarcile răutăcioase pe care oamenii le-au făcut la adresa sa: „Khloé e sora cea grasă.” sau Khloé e sora cea urâtă”.

„Nu te obișnuiești niciodată să fii judecată și să ți se spună cât de neatrăgătoare ești, dar dacă o auzi suficient de des ajungi să o crezi. Așa am fost condiționată să mă simt că nu sunt suficient de frumoasă așa cum sunt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Khloé a mai adăugat și că de acum încolo va continua să se „prezinte lumii în modul în care vreau să fiu văzută. O să fac asta în continure fără să îmi cer scuze. Corpul meu, imaginea mea, modul în care arăt și ce vreau să arăt sunt lucruri care țin de decizia mea.”

Citește și:
Photoshop fail: o nouă poză cu Kim Kardashian și surorile ei face valuri pe internet

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video