Khloe Kardashian este iresponsabilă și cineva în sfârșit îi spune asta public

Khloe Kardashian este iresponsabilă și asta o arată contul ei de Instagram, pe care deseori promovează produse care pot face rău celor care le utilizează. Din fericire, cineva i-a atras atenția în cel mai public mod asupra acestui fapt.

Khloe Kardashian este iresponsabilă și cineva în sfârșit îi spune asta public

Khloe Kardashian este iresponsabilă pur și simplu – asta este concluzia la care a ajuns vedeta TV Jameela Jamil după una dintre ultimele postări ale starului reality. O concluzie pe care nu s-a ferit deloc să o împărtășească cu întreg mapamondul, printr-o critică dură postată online.

Totul s-a întâmplat după ce, miercuri, Khloe Kardashian a postat pe propriu cont de Instagram o imagine (plătită, realizată în parteneriat) care o înfățișa în jeanși și sutien, cu o talie pronunțată. „Mi-am introdus înlocuitorul de masă Flat Tummy în rutină acum două săptămâni, și nu pot nega progresele pe care le-am făcut”, a scris vedeta. Khloe Kardashian este iresponsabilă, a comentat curând după Jameela Jamil, model, actriță, prezentatoare și activistă, la postarea lui Kardashian.

„Dacă ești prea iresponsabilă să: a) admiți că ai un antrenor personal, un nutriționist, probabil și un bucătar și un chirurg cu ajutorul cărora să ajungi la această estetică, mai degrabă decât un produs laxativ… Și b) nu le spui oamenilor despre efectele secundare ale acestui produs neaprobat de Agenția FDA (care se ocupă de aprobarea alimentelor și medicamentelor în SUA, n.red.), despre care cei mai mulți doctori spun că nu este sigur. Efectele secundare sunt…. crampe, dureri stomacale, diaree și deshidratare… Atunci eu va trebui să o fac.”, a scris Jamil.

Ea a continuat în același ton, acuzând că Khloe Kardashian este iresponsabilă. „E îngrozitor că această industrie te-a hărțuit atât de rău încât ai ajuns să faci o fixație pe aspectul tău fizic. Este vina mediei. Dar nu da înapoi lumii același lucru, nu face rău altor fete, așa cum ți s-a făcut ție rău. Ești o femeie deșteaptă. Fii mai deșteaptă de atât.”

 

View this post on Instagram

 

Tea, for lack of a better word. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Jameela Jamil are o întreagă istorie a acestui tip de reacție în fața postărilor ipocrite ale vedetelor, iar faptul că a subliniat că Khloe Kardashian este iresponsabilă nu e nici pe departe prima dintre isprăvile ei de acest fel. În noiembrie anul trecut, ea le-a acuzat pe surorile Kardashian, dar și pe cântăreața Cardi B de iresponsabilitate atunci când acestea au făcut reclamă altor produse de slăbit.

Iar Taylor Swift a dezvăluit că este una dintre fanele mesajelor ei, în cel mai recent număr ELLE UK. „Sunt tot felul de mesaje care le spun femeilor că nu au voie să îmbătrânească. Este un standard pe care nu îl putem atinge, și îmi place cât de liber vorbește Jameela Jamil pe această temă. Parcă aș auzi vocea rațiunii în mijlocul tuturor acestor mesaje spuse sus și tare, care le cer femeilor să sfideze gravitația, timpul și tot ce este natural, pentru a atinge acest scop bizar al tinereții veșnice, pe care nimeni nu s-a gândit vreodată să îl impună bărbaților.”

Citește și:
„Eu nu sunt ca ele' – 5 femei din teatru și film vorbesc despre #metoo în România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people