Kendall Jenner isi doreste pictoriale mai hot

Este un model de succes, insa shooting-urile de pana acum nu au fost mereu pe placul ei, asa ca acum Kendall Jenner isi doreste pictoriale mai hot.

Kendall Jenner isi doreste pictoriale mai hot

Kendall Jenner isi doreste pictoriale mai hot, considerand ca nu a aratat pana acum tot ce poate face, deoarece nu i s-a dat ocazia.

Intr-un interviu cu fotograful Mario Testino, aceasta a vorbit despre cariera, declarand ca si-ar dori sa apara in pictoriale mai hot, deoarece rar i se ofera o astfel de sansa, desi este un model de succes.

Mario Testino i-a oferit o explicatie, spunand ca poate acest lucru se datoreaza faptului ca a aparut pe coperta mai multor reviste de tipul American Vogue, iar oamenii sunt intimidati, considerand ca la ea totul este despre haine.

Kendall a fost de acord cu explicatia lui Testino si a adaugat ca ea crede ca o influenta ar putea sa o aiba si numele sau, oamenii incercand sa o lase sa fie naturala.

Citeste si:
Kendall Jenner pe coperta Vogue India si reactiile negative din social media

In cadrul aceluiasi interviu, Kendall Jenner a vorbit si despre prietenia cu Gigi si Bella Hadid, marturisind ca se intelege foarte bine cu Bella din liceu, desi toata lumea crede ca ea cu Gigi sunt de fapt cele mai bune prietene.

„Gigi si cu mine suntem prietene de cand am inceput cariera in modeling, insa cu Bella eram buna prietena inca din liceu, ieseam impreuna inainte sa incepem sa lucram. Este amuzant ca oamenii nu stiu ca eu cu Bella suntem prietene de cinci-sase ani”, a declarat aceasta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people