Kendall Jenner a fost fotografiată sărutându-se cu fratele lui Gigi și al Bellei Hadid, Anwar

În timpul petrecerii de după gala Premiilor CFDA, care a avut loc în New York luni, Kendall Jenner și Anwar Hadid au fost surprinși sărutându-se.

Kendall Jenner a fost fotografiată sărutându-se cu fratele lui Gigi și al Bellei Hadid, Anwar

Au existat numeroase zvonuri în ultimele săptămâni potrivit cărora între modelul Kendall Jenner și jucătorul NBA Ben Simmons ar exista o legătură.

Luni seara însă, aceasta și-ar fi îndreptat atenția către un alt tânăr, Anwar Hadid, fratele mai mic al prietenelor ei, Gigi și Bella Hadid.

DailyMail.com a făcut publică poza cu cei doi sărutându-se la petrecerea ce s-a ținut la clubul Socialista, în New York. Deși nu i se vedea fața, părul și felul în care era îmbrăcată – o bluză albă cu pantaloni scurți negri – dădeau de înțeles că este ea.

Mai mult, Jenner a pus și o poză cu mâinile lui, care puteau fi recunoscute după tatuajele lui specifice: unul cu I love you angel' (Te iubesc, îngerule) și altul cu ODXX 22'.

În ultimul an, Anwar a fot împreună cu Nicola Peltz. Cuplul a fost văzut pentru ultima dată la începutul lunii mai, în cadrul unul eveniment Prada, dar s-au despărțit la scurt timp după. Peltz nu a fost prezentă la premiile CFDA.
Kendall și Anwar sunt buni prieteni de ani de zile și participă deseori la aceleași petreceri în New York sau Los Angeles, însă rămâne de văzut dacă ei chiar formează un cuplu.

Citește și:
Cine este noul iubit a lui Kendall Jenner

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people