Keanu Reeves își surprinde fanii cu un nou look

Keanu Reeves ne-a obișnuit de ani buni cu același look, însă, recent, actorul a fost surprins cu o nouă înfățișare.

Keanu Reeves își surprinde fanii cu un nou look

Keanu Reeves a fost surprins recent de către paparazi în Berlin, acolo unde filmează noul său film, Matrix 4. Alături de el se află și iubita sa, Alexandra Grant, alături de care formează un cuplu încă de anul trecut.

Keanu Reeves și Alexandra  Grant se află în Berlin de la mijlocul verii, atunci când producția filmului Matrix 4 a fost reluată după ce inițial a fost întreruptă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Prima parte a filmărilor a fost realizată în San Francisco, înainte de debutul pandemiei.

Pe lângă ipostazele tandre în care cei doi au fost surprinși, în imagini putem observa și că actorul și-a schimbat înfățișarea, adoptând un nou look.

Dacă în ultimii ani ne-am obișnuit să îl vedem pe Keanu purtând o barbă mare și optând pentru o lungime mai lungă a părului, de data aceasta, actorul a ales o tunsoare extrem de scurtă și a renunțat chiar și la barbă.

Deși nu știm dacă această schimbare este una de lungă durată sau se datorează exclusiv noului său rol, cert este că, Reeves arată grozav. Se pare că relația cu Alexandra Grant îl face extrem de fericit, dovadă stând și imaginile surprinse cu cei doi.

Alexandra a acordat recent un interviu pentru British Vogue, în care a declarat că nu îi place să iasă în evidență. „Sunt o femeie cu părul alb. Dacă voiam să arăt precum Kim Kardashian, aș fi apelat la intervenții chirurgicale.”

Ea a mai vorbit și despre faptul că apropiații au rămas surprinși când ea a apărut pe covorul roșu alături de Keanu. „Cred că fiecare persoană pe care o cunosc m-a sunat în prima săptămână din luna noiembrie și asta a fost fascinant.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Întrebată dacă ea și Keanu se gândesc la căsătorie, Alexandra Grant a avut un răspuns surprinzător. „După un pahar de vin.. mi-ar face plăcere să îți spun. Dragostea este mult mai importantă decât identitatea mea. Cum ar fi să evit întrebarea? Nu cred că evitarea este răspunsul. Ca pictor, există o perioadă când te izolezi, dar apreciez foarte mult atunci când sunt în relații”, a spus Alexandra Grant.

Citește și:
Alexandra Grant vorbește pentru prima dată despre iubitul său, Keanu Reeves

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video