Katy Perry si tinutele purtate la Super Bowl!

Katy Perry a sustinut concertul din cadrul editiei cu numarul 49 a celui mai important eveniment sportiv din SUA, Super Bowl! Tinutele de scena ale acesteia au fost create de catre designerul american Jeremy Scott.

Show-ul din pauza Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, a fost sustinut in acest an de catre Katy Perry.

Aceasta a reusit sa puna la punct un spectacol de 20 de minute, schimbandu-si tinutele si invitand pe scena invitati-surpriza.

Tinutele cantaretei au fost create de Jeremy Scott, care a vrut sa redea cu ajutorul acestora stilul relaxat si californian al lui Katy. Designerul a marturisit ca s-a simtit onorat de faptul ca interpreta l-a ales pe el pentru aceasta misiune, declarand ca nimeni nu sties a-i exprime mai bine stilul plin de umor si inspirat de pop culture.

Aceasta a purtat in total patru tinute, primul fiind un deux-pieces, creat in mod special pentru melodia Roar' si care avea aplicatii in forma de flacari.

Cel de-al doilea look al artistei a fost inspirat de o minge de plaja, dupa cum a marturisit Jeremy Scott, rochia fiind purtata pentru melodia California Girls'.

Al treilea look a fost o rochie-hanorac, ce avea imprimat pe spate numarul 49, pentru a marca editia din acest an a Super Bowl-ului si a fost o cerinta speciala a designerului american. Jeremy Scott si-a dorit ca tinuta lui Katy Perry sa se potriveasca cat mai bine cu stilul lui Missy Elliott, alaturi de care a interpretat Get Your Freak On'.

Ultima tinuta purtata de Katy Perry a fost o rochie argintie, creata pentru Moschino. Aceasta a avut imprimate stele holografice de toate marimile, pentru a da impresia unui foc de artificii, Katy purtand-o in timp ce a interpretat Firework'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people