Katy Perry și Taylor Swift renunță la conflict și celebrează împăcarea într-un mod inedit

Kate Perry a anunțat într-un mod inedit că ea și Taylor Swift au trecut peste neînțelegerile din trecut.

Katy Perry și Taylor Swift renunță la conflict și celebrează împăcarea într-un mod inedit

Katy Perry și Taylor Swift au făcut pace! Cele două artiste au clarificat lucrurile și au pus capăt conflictului, anunțându-și fanii printr-o fotografie pe Instagram, în care observăm cu un platou de fursecuri, decorat cu mesajul „Pace, în sfârșit”. „Se simte bine @taylorswift” a scris Katy alături de imagine. Taylor Swift a apreciat postarea și a adăugat în secțiunea de comentarii 13 inimi, confirmând că totul este în regulă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Love to see it. #CommentsByCelebs

O postare distribuită de Comments By Celebs (@commentsbycelebs) pe

Fanii au fost entuziasmați de veștile bune, arătându-și susținerea în comentarii. „Asta așteptam cu toții. Cred că este timpul să colaborați”, a scris un fan, în timp ce altul a răspuns „Visele devin realitate!”. Deși nu știm cu certitudine care dintre cele două artiste a făcut primul pas către împăcare, ne bucurăm să vedem că Taylor și Katy au trecut peste drama care le înconjura de ceva vreme, un conflict apărut în urma unei neînțelegeri în afaceri.

Anul trecut, Katy i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin, cerând pace și reconciliere. Taylor și-a exprimat aprecierea la acel moment, postând un video în care acceptă cadoul și admite că a însemnat foarte mult pentru ea. „Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și sper că și ea simte la fel. Cred că este momentul. Sunt lucruri mai importante, există probleme reale în lumea asta', a declarat Katy Perry pentru The Thrive Global Podcast, anul trecut.

Citește și:
Fiica lui Courteney Cox a purtat rochia de acum 21 de ani a mamei ei și arată senzațional

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people