Katy Perry si Orlando Bloom, impreuna la UNICEF Snowflake Ball

Katy Perry si Orlando Bloom au participat impreuna la UNICEF Snowflake Ball, insa cei doi au pasit separat pe covorul rosu.

Katy Perry si Orlando Bloom, impreuna la UNICEF Snowflake Ball

Katy Perry si Orlando Bloom si-au confirmat relatia, insa pana acum nu au avut nicio aparitie impreuna pe covorul rosu. Cu toate acestea, cei doi au participat impreuna la UNICEF Snowflake Ball, unde Katy a fost onorata cu Audrey Hepburn Humanitarian Award. Cea care i-a inmanat premiul a fost chiar Hillary Clinton, prezenta sa fiind o surpriza pentru cei prezenti la eveniment.

Dupa eveniment, cantareata a declarat ca acest premiu ii aminteste de rolul pe care il are, deoarece datorita faimei de care se bucura poate atrage atentia asupra unor probleme importante. Totodata, ea a spus ca Orlando Bloom a ajutat-o in seara evenimentului, el primind acest premiul anul trecut si fiind, totodata, ambasador UNICEF de 10 ani.

Katy a vorbit si despre relatia ei, declarand ca amandoi au ce invata „Amandoi suntem profesori in aceasta relatie, asa vad eu lucrurile. Ne-am invatat unul pe altul foarte multe.'

Citeste si:
Selena Gomez a revenit pe Instagram

Cantareata in varsta de 32 de ani si actorul in varsta de 39 formeaza un cuplu de 10 luni, iar zilele trecute in presa s-a vorbit despre o posibila logodna a celor doi.

Foto: image.net

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people