Katy Perry renunta la conflictul cu Taylor Swift si isi cere scuze

Daca zilele trecute cantareata facea declaratii dure, acum Katy Perry renunta la conflictul cu Taylor Swift si isi cere scuze pentru comportamentul sau.

Katy Perry renunta la conflictul cu Taylor Swift si isi cere scuze

Dupa ani in care cele doua cantarete nu si-au vorbit, se pare ca a venit momentul ca acestea sa mearga mai departe, deoarece Katy Perry renunta la conflictul cu Taylor Swift si isi cere scuze pentru toate lucrurile spuse.

Daca in urma cu cateva zile nu ne-am fi gandit ca acest lucru este posibil, mai ales ca Perry a facut noi declaratii despre disputa dintre ea si Taylor Swift, aceasta s-a hotarat ca este momentul sa o ierte si sa uite de aceasta drama.

Sunt gata sa trec peste. O iert si imi pare rau pentru orice as fi facut si sper acelasi lucru pentru ea. Cred ca este momentul. Sunt mai lucruri mai importante, exista probleme reale in lumea asta”, a declarat Katy Perry pentru The Thrive Global Podcast.

Cantareata pare sa fie dispusa cu adevarat sa treaca peste orice conflict, mai ales ca a complimentat-o pe Taylor, un lucru la care cu siguranta nu ne-am fi asteptat: „O iubesc si ii doresc tot binele. Si cred ca este o compozitoare si cred ca daca noi, atat eu, cat si ea, putem fi reprezentate ale femeilor puternice care s-au unit in ciuda diferentelor, cred ca intreaga lume va fi ‘Da, putem face asta'”‘.

Artista a continuat, spunand ca desi nu este intotdeauna de acord cu ceea ce Taylor face si, probabil nici aceasta nu este de acord cu Katy, ea spera ca vor reusi sa se impace. „Exista o multime de alte lucruri in lumea asta asupra carora trebuie sa ne concentram”, a adaugat Katy Perry.

Citeste si:
Katy Perry continua disputa cu Taylor Swift

Desi ne surprinde decizia lui Katy Perry, nu putem decat sa ne bucuram ca aceasta a decis sa fie o persoana matura si sa treaca peste aceasta situatie. Pana acum Taylor nu a facut nicio declaratie, asadar relatia lor depinde de ceea ce va raspunde ea, daca o va face.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people