Katy Perry este cel mai bine plătită cântăreață a anului

Katy Perry a fost desemnată cel mai bine plătită cântăreață a anului, devansându-le pe Beyonce și Taylor Swift.

Katy Perry este cel mai bine plătită cântăreață a anului

Forbes a dat publicității lista cu cel mai bine plătite cântărețe în 2018, iar pe primul loc se află Katy Perry. Potrivit publicației, artista a câștigat 83 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, perioada luată în considerare pentru alcătuirea clasamentului fiind iunie 2017-iunie 2018.

Suma câștigată de Perry provine din cele 80 de concerte pe care le-a susținut în turneul „Witness”. În plus, cântăreața este jurat în emisiunea American Idol, unde câștigă 20 de milioane de dolari pe sezon.

Pe locul doi se află Tayor Swift cu 80 de milioane de dolari proveniți din vânzările albumului „Reputation”, mult așteptat de fani și lăudat de întreaga lume. Două milioane de albume s-au vândut numai în prima săptămână de la lansarea albumului.

Top 3 se încheie cu Beyonce, care a câștigat în perioada respectivă 60 de milioane de dolari, proveniți din concerte și vânzările albumului lansat împreună cu soțul ei, „Everything is Love”.

Swift și Beyonce ar fi putut-o devansa pe Katy Perry dacă publicația ar fi luat în considerare o altă perioadă. Veniturile obținute de Taylor Swift din turneul „Reputation” și cele ale lui Beyonce din turneul „On The Run II” vor fi luate în considerare pentru clasamentul din 2019.

Pe locurile 4 și 5 se află Pink (52 milioane de dolari) și Lady Gaga (50 milioane de dolari.) Top 10 mai este completat de Rihanna (37.5 milioane de dolari), Helene Fischer (32 milioane de dolari), Celine Dion (31 milioane de dolari) și Britney Spears (30 milioane de dolari).

Citește și:
Orlando Bloom se logodește cu Katy Perry? Actorul vorbește despre viitorul lor împreună

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people