Katy Perry a mărturisit că a vrut să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom

Katy Perry a dezvăluit că a vrut să se sinucidă în 2017, după ce s-a despărțit de actualul ei logodnic, actorul Orlando Bloom.

Katy Perry a mărturisit că a vrut să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom

Katy Perry a mărturisit în cadrul unui interviu pentru CBC Radio One că despărțirea de actualul ei logodnic, Orlando Bloom, din anul 2017 nu a fost deloc ușoară. 

Pe lângă despărțirea dificilă, Katy a mai spus și că albumul Witness, pe care îl lansase în același an, nu se ridicase la nivelul așteptărilor. „Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, momentul acela a fost precum un cutremur puternic.”

„Mă despărțisem de iubitul meu, care acum urmează să fie tatăl copilului meu și atunci eram foarte entuziasmată că voi avea succes cu noul meu album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat și m-am prăbușit”, a adăugat artista.

Artista a mai dezvăluit și ce anume a ajutat-o să treacă peste acele momente grele. „Probabil că recunoștința mi-a salvat viața pentru că, dacă nu aș fi descoperit asta, aș fi rămas în propria tristețe și apoi e posibil să fi făcut acel pas. Dar am găsit puterea să fiu recunoscătoare.”

Ceea ce a mai ajutat-o pe Katy Perry să își regăsească fericirea a fost credința, având în vedere faptul că a crescut alături de părinții ei, care sunt penticostali. „Pentru mine a fost important să ajung în acel punct în care eram distrusă tocmai pentru a-mi vedea viața dintr-o altă perspectivă.”

În luna martie, Katy Perry a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată, odată cu lansarea piesei „Never Worn White,” fiind primul copil pe care artista îl va avea alături de Orlando Bloom. O sursă a declarat pentru People faptul că Orlando Bloom și Katy Perry sunt extrem de fericiți că își vor mări familia. „Desigur că sunt entuziasmați. Ei au vrut să păstreze secret acest lucru cât de mult posibil pentru ca ea să se poată bucura de această perioadă în liniște.”

Recent, artista a vorbit și despre depresie. „Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. (..) Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal.”

În anul 2012, Katy Perry s-a despărțit de fostul ei soț, actorul Russel Brand. Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr, însă în 2013 au decis să divorțeze. Cei doi au un copil în vârstă de 9 ani, Flynn, și după divorț au rămas prieteni. În plus, se pare că fiul lor se înțelege foarte bine cu Katy Perry.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt împreună din anul 2016, iar cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației.

Citește și:
Winona Ryder mărturisește că actorul Keanu Reeves a refuzat indicațiile regizorului Coppola de a o abuza verbal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people