Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr. s-au despărțit

Relația lui Katie Holmes cu Emilio Vitolo Jr. a ajuns la final.

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr. s-au despărțit

Relația lui Katie Holmes cu Emilio Vitolo Jr. a ajuns la final, știrea fiind confirmată chiar de reprezentantul oficial al actriței în vârstă de 42 de ani.

„Cei doi au decis să se despartă amiabil, însă rămân prieteni”, a declarat reprezentantul lui Katie Holmes pentru publicația Us Weekly.

O sursă apropiată actriței a mai precizat pentru aceeași publicație că: „Relația lor pur și simplu s-a consumat. Și-au dat seama că se înțeleg mai bine ca prieteni. Nu există dramă în această despărțire și chiar sunt buni prieteni în continuare. Despărțirea a avut loc în urmă cu două săptămâni. Katie și Emilio s-au simțit foarte bine împreună, se distrau împreună – pur și simplu lucrurile nu au mers. Ea se concentrează pe a fi o mamă bună și pe viitoarele proiecte cinematografice”.

Primele fotografii cu Katie Holmes și Emilio Vitolo împreună au apărut pe 4 septembrie, după ce au luat masa împreună în New York. Potrivit In Touch Weekly, Katie Holmes și Emilio Vitolo ar mai fi avut câteva întâlniri înainte. Se crede că au făcut cunoștință chiar la restaurantul din Soho al familiei lui Emilio, la începutul anului.

Tatăl lui Emilio este proprietarul localului Emilio’s Ballato. Emilio Jr. are 33 de ani și lucrează acolo ca bucătar alături de fratele său, Antony. Numeroase celebrități au frecventat restaurantul, precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper. Pe lângă pasiunea pentru gătit, Emilio mai este și actor.

În decembrie 2020, el și Katie și-au anunțat relația pe Instagram, iar Vitolo a postat de ziua lui Katie: „Cea mai uimitoare, cea mai amabilă și frumoasă persoană. De fiecare dată când îți văd chipul, mă face să zâmbesc. La mulți ani!!! Te iubesc!!” Fanii au salutat veștile, remarcând că aceasta fiind prima relație a lui Holmes de când s-a despărțit de Jamie Foxx în august 2019, după șase ani împreună.

Citește și:
ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video