Katie Holmes a fost surprinsă alături de un bărbat misterios în New York

Katie Holmes s-a bucurat de o întâlnire alături de Emilio Vitolo în New York, iar fanii actriței se întreabă dacă cei doi formează un cuplu.

Katie Holmes a fost surprinsă alături de un bărbat misterios în New York

Katie Holmes a fost fotografiată recent în compania lui Emilio Vitolo. Cei doi au luat cina la restaurantul Antique Garage, din Soho și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Cu toate că nu au existat gesturi de afecțiune între ei, Katie Holmes pare să se simtă extrem de bine alături de Emilio Vitolo. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ✨THE WEBNEWS (@the_webnews) pe

Emilio Vitolo are 33 de ani și este fiul bucătarului italian Emilio Vitolo Sr., care are un restaurant în New York, Ballato, și pe care l-a cumpărat încă din 1990. Încă de atunci, întreaga familie a lui Emlio a lucrat acolo. Acum restaurantul este condus de către Emilio și cei doi frați ai săi și este frecventat și de celebrități, precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper.

Însă Emilio are și o carieră în actorie. El a apărut în Royal Pains, Inside Amy Schumer, The Right to Live și The Birthday Cake. Potrivit In Touch Weekly, Katie Holmes și Emilio Vitolo ar mai fi avut câteva întâlniri înainte. Emilio a fost logodit cu Rachel Emmons, care e designer. Conform unor surse, cei doi s-ar fi despărțit recent.

Katie Holmes este cunoscută pentru faptul că e discretă cu viața ei personală. În mai 2019, ea s-a despărțit de Jamie Foxx, după o relație care ar fi început în 2013. O sursă a declarat la vremea respectivă că ei s-au despărțit pentru că aveau „stiluri de viață diferite.” Jamie își dorea să se distreze, în vreme ce Katie se concentra pe creșterea fiicei sale și pe carieră. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună în mai 2019, la Met Gala. Informațiile despre despărțirea lor s-au aflat în august 2019, după ce Jamie Foxx a fost surprins ținându-se de mână cu artista Sela Vave.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani.

Citește și:
Johnny Depp are o nouă iubită

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people