Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți

Katherine Schwarzenegger și soțul său, Chris Pratt, au devenit părinți. Vestea a fost confirmată de Patrick, fratele lui Katherine.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți

Katherine Schwarzenegger a născut! Fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți, potrivit lui Patrick, fratele lui Katherine.

Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 26 de ani, a confirmat vestea că sora lui, Katherine, și Chris Pratt au devenit părinți. „Ei sunt foarte bine – tocmai ce i-am cumpărat un cadou”, le-a spus Patrick într-un video celor de la Entertainment Tonight, însă fără să menționeze dacă este pentru sora lui sau pentru bebeluș cadoul.

Patrick nu a dezvăluit când a născut Katherine Schwarzenegger, însă o sursă a declarat pentru ET! că mașina lui Patrick a fost văzută vineri după-amiază la St. John’s Hospital, în Santa Monica, California. Ulterior au venit în vizită și părinții lui Katherine, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver.

În aprilie 2020, mai multe surse dezvăluiau că actorul Chris Pratt și fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger, Katherine, așteaptă primul lor copil împreună. Ba mai mult decât atât, la vremea respectivă Katherine a fost surprinsă plimbându-se cu mama ei și i s-a putut observa burtica de gravidă.

Actorul Arnold Schwarzenegger a declarat în luna mai că este entuziasmat de faptul că fiica sa este însărcinată. „Chiar e o veste încântătoare că fiica mea, Katherine, urmează să aibă un copil. Abia aștept să mă pot juca, fie cu ea, fie cu el, nu contează ce va fi până la urmă, să ne distrăm împreună. Cred că e o experiență unică”, a spus actorul în emisiunea lui Jimmy Fallon.

„Chris și Katherine sunt extrem de fericiți că urmează să devină părinți. Pentru ei este foarte important că urmează să aibă un copil, iar când au aflat vestea, au fost foarte bucuroși. Katherine a fost ocupată cu promovarea noii ei cărți, dar acum are timp să stea acasă și să se pregătească de venirea pe lume a copilului ei. Chris este foarte nerăbdător”, a spus o sursă acum câteva luni pentru ET.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au început să se întâlnească în vara anului 2018, cei doi făcând publică relația în decembrie 2018. În ianuarie 2019 au anunțat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2019 în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California. Ulterior, ei au plecat în luna de miere în Hawaii, pe insula Lenai. 

Aceasta este cea de-a doua căsătorie pentru Chris Pratt, el fiind căsătorit anterior cu Anna Faris. Aceștia au divorțat în august 2017, după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună și un fiu, Jack.

Citește și:
Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din video