Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți! Actrița a născut un băiețel

Katharine McPhee a născut un băiețel! Actrița și soțul ei, producătorul muzical David Foster, au devenit părinți, fiind primul copil al cuplului.

Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți! Actrița a născut un băiețel

Katharine McPhee a născut un băiețel! Actrița și soțul ei, producătorul muzical David Foster, au devenit părinți, fiind primul copil al cuplului. Vestea a fost confirmată de reprezentantul oficial al lui McPhee.

„Katharine McPhee și David Foster au deveni părinții unui băiețel sănătos. Mama, tatăl și fiul se simt extraordinar”, a declarat reprezentantul actriței pentru People.

În luna decembrie a anului trecut, actrița în vârstă de 36 de ani a confirmat că este însărcinată prin intermediul unei postări pe Instagram. Zvonuri cu privire la faptul că ea și Foster, în vârstă de 71 de ani, vor deveni părinți au apărut în luna octombrie a anului trecut când cei doi au fost surprinși de paparazzi în timpul unei plimbări și din imagini se putea observa lejer faptul că actrița este însărcinată.

Potrivit unei surse, Katharine și-a dorit foarte mult să aibă un copil. „Katharine a vrut dintodeauna să fie mamă și să aibă un copil cu David. Își doreau să se întâmple anul acesta. Știau că va fi minunat dacă se va întâmpla în acest an, dat fiind faptul că volumul de muncă s-a redus pentru amândoi”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Au dat vestea familiei lor și apropiaților acum o lună și toată lumea a fost șocată și încântată”, a adăugat sursa.

Vestea că actrița Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, și David Foster, de 70 de ani, au devenit părinți vine după ce ]n 2019, pe 28 iunie, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenți 150 de invitați și care a avut loc la biserica Saint Yeghiche din Londra. „A fost o ceremonie foarte rapidă, dar tradițională. Katharine a arătat uimitor într-o rochie simplă albă semnată Zac Posen”, a spus o sursă pentru E! News.

Katharine McPhee este cunoscută și pentru faptul că în 2006 a participat la emisiunea American Idol, iar David a fost mentorul ei. David Foster mai are cinci copii din relațiile anterioare – Erin, Amy Skylark, Sara, Allison Jones și Jordan.

Citește și:
Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil și a dezvăluit imagini inedite din intimitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people