Kate Winslet regretă că a lucrat cu Woody Allen și Roman Polanski după acuzațiile de abuz la adresa lor

Actrița premiată cu Oscar a vorbit despre remușcările pe care le are acum pentru că a jucat în filmele unor abuzatori.

Kate Winslet regretă că a lucrat cu Woody Allen și Roman Polanski după acuzațiile de abuz la adresa lor

Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, Kate Winslet a vorbit despre cariera sa prolifică, dar și despre faptul că a lucrat cu doi regizori care au fost acuzați de abuzuri sexuale. E vorba despre americanul Woody Allen (84 de ani) și polonezul Roman Polanski (87 de ani).

Răspunsul ei la o întrebare legată de asta a venit frust: „Ce naiba am căutat să lucrez cu Woody Allen și Roman Polanski?”  Kate Winslet a continuat: „Este de necrezut pentru mine acum că acești bărbați au fost atât de lăudați și apreciați de industria cinematografică pentru atât de mult timp. Este foarte rușinos! Și trebuie să-mi asum responsabilitatea că am lucrat cu amândoi. Nu pot întoarce timpul acum. Mă lupt cu acele regrete, dar ce ne mai rămâne dacă nu putem fi onești în legătură cu asta?”

Kate Winslet a jucat în filmul lui Woody Allen din 2017, Wonder Wheel și de asemenea în Carnage, regizat de Roman Polanski în 2011.

Roman Polanski a părăsit Statele Unite în 1978 după ce a fost acuzat pentru violul unei fete de 13 de ani și nu s-a mai întors de atunci. Acesta a mai fost acuzat și în ultimii ani de mai multe femei de comportament sexual nepotrivit, dar acesta a respins acuzațiile. Cu toate astea, Polanski a câștigat un premiu Oscar pentru filmul The Pianist și a primit recent un premiu César, ceea ce a generat o indignare generală.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Despre Woody Allen s-a aflat în 2012 că a avut o relație cu fiica vitregă a Miei Farrow, partenera sa de atunci. După declanșarea scandalului, Farrow l-a acuzat și că a abuzat-o pe fiica lor adoptivă, Dylan, în vârstă de numai șapte ani. Acuzațiile au revenit în atenția publicului odată cu mișcarea #MeToo, când fiul lui Woody Allen, jurnalistul Ronan Farrow, a adus noi dovezi în sensul ăsta.

Citește și:
Ivanka Trump spune că se va vaccina live, în cadrul unei emisiuni TV, împotriva COVID-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video