Kate Middleton va participa la Maratonul Londrei

Kate Middleton va participa la Maratonul Londrei, insa rolul ei va fi unul diferit, fiind insotita de Printul William si Printul Harry.

Kate Middleton va participa la Maratonul Londrei

Kate Middleton va participa la Maratonul Londrei, insa nu o vom vedea pe pista de alergare, ci direct la linia de sosire, unde ii va felicita pe participanti.

Organizatia „Heads Together” infiintata de Kate Middleton, Printul William si Printul Harry a fost recent aleasa drept organizatia de caritate a maratonului de anul acesta Virgin Money London, asadar cei trei vor fi acolo pentru a-i incuraja pe participanti.

Anuntul a fost facut public chiar de catre Printul Harry prin intermediul unui video, el adresandu-se celor 39.000 de alergatori: „Sunt sigur ca aceasta va fi una dintre cele mai satisfacatoare experiente din viata voastra. William, Catherine si cu mine vom fi acolo sa va incurajam.”

Citeste si:
Semnificatia din spatele rochiei verzi din dantela a lui Kate Middleton

In acelasi video, Printul Harry a amintit ca este nevoie de mai multa comunicare pentru a reduce stigmatizarea bolilor mentale: „Noi toti avem o sanatate mentala, la fel cum avem si una fizica. Voi toti aveti un rol important in cea mai mare miscare despre sanatatea mentala. Impreuna putem face ca intreaga tara sa vorbeasca despre asta”.

Participantii la maraton pot purta o bentita speciala, purtata si de catre membri familiei regale, pentru a-si arata sprijinul fata de „Heads Together”.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people