Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale

Kate Middleton și Prințul William urmează exemplul dat de Meghan Markle și Prințul Harry și aleg să facă o pauză de la îndatoririle regale.

Kate Middleton și Prințul William vor lua o pauză de la îndatoririle regale

Reprezentanții familiei regale britanice au anunțată că Ducele și Ducesa de Cambridge vor lua o pauză de la îndatoririle regale în perioada 17-21 februarie.

Kate Middleton și Prințul William au un motiv întemeiat pentru care cei doi nu vor mai participa la evenimente publice. Aceștia vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor, iar în acea perioadă este vacanța Prințului George și a Prințesei Charlotte. Cei doi copii urmează cursurile școlii Thomas’s Battersea din Londra.

Ducele și Ducesa de Cambridge încearcă în fiecare an să facă această pauză pentru a petrece timpul alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cel mai probabil aceștia vor petrece săptămâna la casa de vacanță din Norfolk.

Prințul George și Prințesa Charlotte se vor bucura cu siguranță de această vacanță. George merge la școală din 2017, iar sora lui mai mică a început anul acesta să meargă la aceeași școală din Londra.

 

View this post on Instagram

 

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomass Battersea, joining her older brother Prince George ✏️📚🏫

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Având în vedere întreaga controversă în care s-a aflat familia regală în ultimele luni era de așteptat ca Prințul William și Kate să își dorească o pauză. După ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, Ducele și Ducesa de Cambridge vor avea probabil și mai multe îndatoriri.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William s-au simțit „jigniți' din cauza glumelor făcute la Premiile BAFTA despre Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people