Kate Middleton și Prințul William vor fi plecați în perioada în care se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în Marea Britanie

Kate Middleton și Prințul William vor călători în Irlanda în perioada în care Meghan Markle și Prințul Harry se vor afla în Marea Britanie pentru ultimele angajamente regale.

Kate Middleton și Prințul William vor fi plecați în perioada în care se întorc Meghan Markle și Prințul Harry în Marea Britanie

Se pare că în luna martie nu îi vom vedea foarte des împreună pe Kate Middleton, Prințul William, Meghan Meghan și Prințul Harry, deși Ducele și Ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie pe 28 februarie.

Luni, 24 februarie, Palatul Kensington a anunțat că Prințul William și Kate Middleton vor face o călătorie în Irlanda, chiar în perioada în Meghan și Harry se află în Marea Britanie. Astfel, Ducele și Ducesa de Cambridge vor fi plecați în perioada 3-5 martie și vor vizita Dublin, Comitatul Meath, Comitatul Kildare și Galway.

Potrivit comunicatului de presă emis de Palatul Kensington, Kate Middleton și Prințul William „vor afla mai multe despre organizațiile locale pentru a sprijini și ajuta tinerii și proiectele care le oferă oportunități de a dezvolta abilități importante”. Totodată, ei vor să știe mai multe despre „inițiativele de conservare și eforturile pe care le face Irlanda pentru a proteja mediul înconjurător, concentrându-se mai ales asupra agriculturii sustenabile și a conservării vieții marine.”

Ducele și Ducesa de Cambridge nu sunt singurii care au un program încărcat în luna martie. Meghan și Prințul Harry își vor începe angajamentele regale chiar din ziua în care vor sosi. Astfel, pe 28 februarie, Hary va vizita studiourile Abbey Road pentru a se întâlni cu Jon Bon Jovi și corul Jocurilor Invictus.

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi prezenți împreună la Endeavor Fund Awards pe 5 martie, la Festivalul de Muzică Mountbatten pe 7 martie și la slujba organizată în onoare Commonwealth, la Westminster Abbey, pe 9 martie.

Prințul Harry va merge singur la Silverstone Experience pentru a-l întâlni pe Lewis Hamilton pe 6 martie, iar Meghan va participa la mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Femeilor pe 8 martie.

Cel mai probabil singura apariție în public a Ducilor de Cambridge alături de Ducii de Sussex va fi la slujba de la Westminster Abbey, pe 9 martie. Cei patru au participat și anul la festivități și au fost fotografiați împreună.

Prințul Harry a vorbit anul trecut, în cadrul unui documentar special, despre relația cu fratele său, dezvăluind atunci că nu se mai înțeleg la fel de bine, însă vor rămâne mereu apropiați. Cu toate acestea, se pare că cei doi frați lucrează la relația lor după ce Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat în ianuarie că vor să renunțe la titlul de membri seniori.

O sursă a declarat recent pentru ET că William și Harry „vorbesc mai mult și se află într-o zonă mai bună”, după o perioadă dificilă. „Frații nu se urăsc, așa cum s-a spus până acum. Ei vorbesc unul cu celălalt”, a declarat o sursă apropiată de familia regală.

Citește și:
De ce nu vor fi foarte afectați Meghan Markle și Prințul Harry de decizia Reginei de a le interzice să folosească Sussex Royal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people