Kate Middleton și Prințul William l-au văzut pentru prima oară pe Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex

După o săptămână de la naștere, Archie i-a întâlnit, în sfârșit, pe Kate Middleton și Prințul William.

Kate Middleton și Prințul William l-au văzut pentru prima oară pe Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex

Kate și William l-au întâlnit pentru prima dată pe Archie Harrison la începutul acestei săptămâni. Purtătorul de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a confirmat, spunând: „A fost o vizită privată”. Meghan și Harry, care vor aniversa un an de la nunta regală, și-au întâmpinat primul fiu lunea trecută. „Este magic. Absolut incredibil. Am cei mai buni doi băieți din lume, deci sunt foarte fericită”, a spus Meghan Markle în cadrul primei apariții publice cu bebelușul Sussex. Ducesa a adăugat că fiul lor „are cel mai dulce temperament. Este foarte calm… și a fost pur și simplu un vis, deci au fost câteva zile speciale.”

Ducesa de Sussex se află în concediu de maternitate pentru următoarele luni, însă fanii se întreabă dacă va fi totuși prezentă la evenimentele importante din această vară, printre care se numără ziua de naștere a reginei Elisabeta a II-a și Tropping the Colour. O sursă apropiată familie regale a declarat pentru E! News că „Ducesa de Sussex are de îndeplinit câteva atribuții în această săptămână și în cea următoare, așa că Doria Ragland va sta cu ei la Frogmore Cottage pentru câteva săptămâni.'

În Regatul Unit este foarte comun pentru bărbați să-și ia concediu de paternitate după nașterea copilului, însă atât Prințul William cât și Prințul Harry nu au recurs la acest lucru. Prințul Harry a continuat să-și îndeplinească atribuțiile regale, zburând săptămâna trecută către Olanda pentru a celebra numărătoarea inversă pentru ediția din 2020 a Invictus Games. Cu această ocazie, Harry a purtat o jachetă inscripționată cu Invictus Family, iar dedesubtul ei scria Daddy. Împreună, literele scrise cu galben formau propoziția I am Daddy.

Citește și:
Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people