Kate Middleton și Prințul William își sărbătoresc aniversarea căsătoriei cu o imagine de basm din ziua nunții

Pentru a celebra cei nouă ani de la nunta lor de poveste, Kate Middleton și Prințul William au postat o imagine specială din ziua nunții pe Instagram.

Kate Middleton și Prințul William își sărbătoresc aniversarea căsătoriei cu o imagine de basm din ziua nunții

Cuplul regal format din Kate Middleton și Prințul William al Marii Britanii a ales să împărtășească, cu ocazia aniversării căsniciei lor, o poză din ziua nunții în care aceștia părăsesc, zâmbind, catedrala Westminster Abbey, alături de invitați și de cavalerul de onoare, Prințul Harry. 

„🎊 Cu nouă ani în urmă – vă mulțumim pentru toate mesajele minunate primite cu ocazia aniversării nunții Ducelui și Ducesei de Cambridge!”, a fost mesajul contului oficial de Instagram al ducilor de Cambridge. Verișoara Prințului William, Prințesa Eugenie, a comentat la postarea care celebrează ziua nunții lui Kate Middleton cu Prințul William, de pe contul său personal, și și-a exprimat bucuria print-un emoticon cu inimi.

 

View this post on Instagram

 

🎊 Nine years ago today – thank you for all your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridges wedding anniversary!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Pagina Westminster Abbey a postat, de asemenea, o serie de imagini cu Kate și William, participând la diverse evenimente de-a lungul anilor în catedrala istorică din Londra, începând cu o fotografie în care cuplul o întâmpină pe Regină în ziua nunții.
„Felicitări Ducelui și Ducesei de Cambridge, care s-au căsătorit aici în această zi, în urmă cu nouă ani”, a scris pagina Westminster Abbey. „De atunci, Altețele Regale au participat la nenumărate slujbe aici. Le urăm toate cele bune lor și familiei cu ocazia aniversării a nouă ani de la nuntă”.

Cuplul regal se află în izolare la reședința lor de la tară, din Anmer Hall, Norfolk, alături de cei trei copii ai lor – Prințul George, în vârstă de 6 ani, Prințesa Charlotte, care va împlini 5 ani pe 2 mai, și Prințul Louis, care abia și-a serbat ziua de 2 ani. Anul acesta, cuplul își va celebra aniversarea zilei nunții acasă, din cauza restricților impuse de pandemia de coronavirus.

Kate și William au împărtășit puțin despre viața lor de acasă, în caratină. „Există și suișuri și coborâșuri, experimentate probabil de majoritatea familiilor aflate în izolare. George este mult mai mare decât Louis, dar ei știu și mereu mă surprind”, a declarat Kate Middleton pentru BBC. „Deși nu vrei să îi sperii și să creezi o situație copleșitoare pentru ei, este important totuși să îi faci să înteleagă într-o manieră simplă și potrivită vârstei lor (ce se întîmplă)”.

Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, și Prințul William, moștenitorul coroanei britanice, au fost colegi de facultate la University of St. Andrews. Prințul William i-a cerut mâna lui Kate în 2010, cu un inel cu safir și diamante care a aparținut mamei sale, Prințesa Diana. Ziua nunții s-a desfășurat în anul următor, la Westminster Abbey.

Citește și:
Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

Text de Alexandra Dima
Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people