Kate Middleton și copiii ei nu s-ar fi infectat cu noul coronavirus în aprilie, anunță Palatul Kensington

Deși Prințul William a fost diagnosticat cu Covid-19 în prima parte a anului, soția și copiii săi nu ar fi fost infectați.

Kate Middleton și copiii ei nu s-ar fi infectat cu noul coronavirus în aprilie, anunță Palatul Kensington

Chiar dacă faci parte din familia regală britanică, asta nu înseamnă că ești imun la noul coronavirus, care a afectat întreaga planetă. În luna aprilie, Prințul Charles a anunțat că a fost infectat, iar de curând mai multe surse de la Palatul Kensington au declarat pentru BBC că și Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie. Acesta nu a făcut însă publică această informație pentru a nu îngrijora pe nimeni.

Potrivit mai multor corespondenți regali, reprezentanții palatului Kensington au confirmat diagnosticul Prințului William și faptul că atât Kate Middleton, cât și cei trei copii ai lor – George, Charlotte și Louis – nu au fost infectați. Aceștia au sugerat și că faptul că Prințul William a decis să nu vorbească despre asta ar putea să genereze un scandal, în condițiile în care acesta este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii de la The Sun, Prințul William a fost destul de afectat de Covid-19: „la un moment dat, se chinuia să respire, așa că în mod evident, toată lumea din jurul său a fost îngrijorată.” Ducele de Cambridge a fost tratat de către medicii familiei regale și s-a izolat la reședința sa de la țară, Anmer Hall din Norfolk.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În pofida bolii, Prințul William a fost atunci prezent la mai multe videoconferințe, dar ar fi luat o pauză de pe 9 până pe 15 aprilie. După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a a părăsit atunci Palatul Buckingham și s-a mutat la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip. Prințul Charles a declarat atunci că a avut parte de simptome ușoare și că a putut să lucreze de acasă.

Citește și:
Ce spune antrenorul Simonei Halep despre starea sportivei după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video