Kate Middleton a repurtat o rochie veche de șase ani

Kate Middleton și Prințul William au participat la Tusk Conservation Awards și pentru acest eveniment Ducesa de Cambridge a ales să poarte din nou o rochie din 2012.

Kate Middleton a repurtat o rochie veche de șase ani

Kate Middleton a participat alături de Prințul William la Tusk Conservation Awards în Londra. Ea a ales să poarte pentru acest eveniment o rochie Jenny Packham, aceeași rochie pe care a purtat-o și în 2012, la o gală organizată la Royal Albert Hall înaintea Jocurilor Olimpice.

Ducesa de Cambridge a fost superbă în această rochie pe care a accesorizat-o în același mod ca acum șase ani. Ea a purtat același clutch și o pereche de sandale argintii Jimmy Choo.

Ducesa de Cambridge l-a însoțit pe Prințul William, acesta onorând persoanele care au avut rezultate uimitoare în ceea ce privește munca cu animalele sălbatice din Africa. „Este important să recunoaștem dedicarea acestor eroi și curajul celor care își riscă viețile, zi și noapte, pentru conservarea naturii”, a declarat Prințul William, patron regal al organizației Tusk.

https://www.instagram.com/p/Bp9CGP0F9BN/

Kate Middleton s-a întors din concediul de maternitate acum o lună, așadar ne bucurăm să o vedem din nou pe Ducesă la evenimentele publice. Aceasta nu este însă prima ei apariție elegantă din ultima perioadă. Kate a participat la un banchet regal organizat la Palatul Buckingham, unde a purtat o rochie Alexander Mcqueen, faimoasa tiară Lover’s Knot, precum și decorația specială, Ordinul Familiei Regale.

Citește și:
Kate Middleton a primit o distincție importantă de la Regină. Despre ce este vorba?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people