Kate Middleton a renunțat la facultatea visurilor ei pentru a studia alături de Prințul William

Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit în timpul facultății, când amândoi urmau cursurile universității St. Andrews, deși, pentru Kate, aceasta nu a fost prima opțiune.

Kate Middleton a renunțat la facultatea visurilor ei pentru a studia alături de Prințul William

Kate Middleton visa dintotdeauna să urmeze cursurile facultății Edinburgh, unde a fost și acceptată, însă a renunțat pentru a merge la St. Andrews. Potrivit lui Jasper Selwyn, consilierul de cariere de la Marlborough College, Kate a poziționat Edinburgh ca primă opțiune pe lista facultăților, locul ei fiind chiar confirmat.

„Din câte știu, a fost acceptată la Edinburgh. La acea vreme, aplicai pentru cinci cursuri și erai acceptat sau respins în funcție de note. Alegeai locul în care voiai să studiezi și încă unul de rezervă. Alegerea lui Kate a fost Edinburgh, unde a fost și acceptată', își amintește Jasper.

Kate își dorea să studieze istoria artei, iar programul oferit de Edinburgh în acest domeniu se numără printre cele mai bune din Marea Britanie. A fost un gest cu adevărat surprinzător atunci când Kate a decis să se retragă un an și să riște totul pentru o șansă de a studia la St. Andrews. Katie Nicholl, reporterul regal, descrie decizia lui Kate ca fiind „dramatică și bruscă'.

„A fost o alegere foarte riscantă și puțin surprinzătoare din partea lui Kate. Nu exista nicio garanție că ar fi fost acceptată în programul de arte de la St. Andrews, care acum era complet având în vedere că William își confirmase locul. Kate era convinsă, însă, că trebuia să facă acest lucru.'

Katie a continuat prin a spune că admiterea la St. Andrews devenise competitivă, având în vedere decizia lui William de a se înscrie. „Părea că fiecare fată din America voia să vină la St. Andrews pentru a-l căuta pe prinț. Kate a citit ziarele. Știa că William mergea și că existau șanse să fie în același program, în același timp, dacă ocupa un loc pentru a studia acolo.'

Bineînțeles, probabil că nu vom știi niciodată motivul real pentru care Kate s-a răzgândit în privința facultății, însă putem spera în continuare că destinul i-a adus împreună pe cei doi.

Citește și:
Meghan Markle își pregătește deja întoarcerea din concediul de maternitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people